STRELAC: Kako ti sa njim, tako i on sa tobom! OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB!

STRELAC: Kako ti sa njim, tako i on sa tobom! OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB!

September 26, 2022 Aus Von luca

Strelac je osoba koja zna da bude i više nego realna i korektna, koja je savesna pre svega prema sebi!

Osobe u ovom znaku zodijaka uvek vode računa o svakom svom koraku. To su osobe koje se prema ljudima postavljaju i više nego korektno i iskreno. Ali isto tako su osobe koje nikada ne daju na sebe. Koje jako dobro znaju ko su i šta su. Koliko vrede i koliko su u principu iskrene i otvorene osobe. Zato su isto tako ličnosti koje nikada ne daju na sebe. Ličnosti koje će svoj stav i svoj krakter uvek i u svakom momentu da brane. Baš iz razloga što im je jasno da nikada ne idu protiv drugih. I nikada nisu bile osobu koje bi ugrozile nečiji položaj ili ugled. Tako da je sa ovim osobama lako ukoliko ste iskreni i korketni. U suprotnom ove osobe znaju da budu veoma nezgodne.

 

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ne biraju sredstva i nemaju granicu kada neko udari na njih. Jer se vode parolom oko za oko, zub za zub. Samo na taj način ovo su osobe i više nego sigurne u sebe i u svaku svoju odluku.

Na drugačiji način prosto ne znaju da funkcionišu. Jer u tom slučaju ovo sigurno nisu osobe koje neke stvari čuvaju u sebi. Koje će svesno ostati suzdržane dok drugi rade protiv njih. A njima je sve ispred očiju. I u tom slučaju im je sve i više nego jasno. Baš iz tog razloga znaju kako treba da reaguju. Ali ni u tim slučajevima nisu osobe koje će postupiti ishitreno i nepromišljeno. Nisu osobe koje u tim situacijama i dalje ne vode računa o sebi i o svom statusu.

Iz svega je jasno da su ovo osobe koje se uvek bore za čistu istinu i pravdu. Osobe koje uvek žele da oko njih kruži jasna i realna atmosfera. Postupci iza kojih ove osobe mogu uvek da stanu. I mogu da budu ponosne na sve ono što rade ili što su do sada uradile.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2