Strelac on moze svakoga da usreci , on poseduje magiju i caroliju u sebi.

Strelac on moze svakoga da usreci , on poseduje magiju i caroliju u sebi.

November 2, 2022 Aus Von luca

Svaki znak Zodijaka je prepoznatljiv po necemu, svakom znaku Zodijaka zvezde su poklonile nesto po cemu je prepoznatljiv, a kada je u pitanju Strelac njemu su zvezde poklonile magicni dar, poklonile su mu dar pa Strelac moze svakako da usreci…

 

 

Veoma je lepo viditi Strelce kako se ponasaju, osobe rodjene u znaku strelca se ponasaju tako odvazno i samouvereno, kao da strelci svima zele da pokazu i da dokazu da su spremni sve da ucine.

Strelci su veoma slobodni, strelci uvek nadstoje da sebi obezbede sto je vise moguce razloga za  srecu, strelcima to nije tesko da ucine, strelci veoma lako uspevaju da se izbore za srecu, ali strelci ne zele samo srece za sebe, strelci takodje uvek nadstoje da usrece svoje drage osobe.

Kod ponasanja strelca moze se primetiti to da oni sebi nisu najvazniji, kod strelca se primecuje njihova velikodusnost, kod strelaca se primecuju njhova velika briznost, strelci su osobe kojima je mnogo stalo do drugih ljudi.

Strelac je prepoznatljiv po svojoj pozitivnoj energiji, pozitivna energija prosto pokrece strelce, a zbog svoje pozitivnosti strelci skoro pa uvek izgledaju srecno i nasmejano.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3