Strelac: On nikada nece biti na DNU – U njemu kuca SRCE HEROJA!

Strelac: On nikada nece biti na DNU – U njemu kuca SRCE HEROJA!

14 Februara, 2020 Off By Pleomax993

 

Naravno da strelcu nije bilo ni malo lako u zivotu. Naravno da je on morao da se bori kako sa problemima, tako i sa ljubomornim ljudima, ali je strelac pokazao i dokazao da je jaci od svega. Tamo gde su drugi ljudi odustajali, on je nastavljao da se bori. Ono sto je druge ljude pobedilo, to njega nije moglo da pobedi. Strelac je oduvek mogao da podnese aposlutno sve i zbog toga je on sada toliko uspesan, hrabar i mocan.

Kada je u pitanju strelac, nema dileme da se najvise govori o njegovoj pozitivnoj energiji. Ali to nije nista cudno. To nije nista cudno ako se zna od kolikog znacaja je strelcu njegova pozitivna energija. Upravo zbog pozitivne energije strelac odbija da se preda i upravo zbog nje on cini razna cuda. Pozitivna energija vodi strelca kroz zivot i ne moze biti neka situacija toliko losa koliko on moze verovati da ce se sve to pozitivno zavrsiti po njega.

Strelac je navikao da pronalazi nacine. On nije navikao da izmislja izgovore. On veruje da za sve postoji nacin, a ako neko uvek moze da pronadje nacin za sve, onda to upravo on moze uciniti. Strelac je neverovatan covek i sa tim se slaze svaka osoba koja ga poznaje. On je covek u kojem kuca srce heroja i zbog toga njemu aposlutno niko nista ne moze.

Stranice: 1 2