Strelac sa njim nije lako bez njega je jos teze….

Strelac sa njim nije lako bez njega je jos teze….

Januar 14, 2022 Aus Von luca

Kada kazemo iskupi mislimo na dela  jer su male sanse da ce vam on reci izvini i pristati da vam prizna da je pogresio.

Ono sto moramo da dodamo jeste da je ovo  znak koji veruje  u karmu i koji veruje u to da svaki covek na kraju dobije ono sto je zasluzio. Ali buduci da on   uvek pazi na svoje postupke, on zapravo nema razloga da se plasi sudbine i karme.

Kada pricamo o ovom znaku moramo da kazemo da je ovo neko ko jako voli novac.  Da je ovo znak koji ce umeti da se bori svim silama ali da on sebi zapravo  nikad nece dozvoliti da od nekoga zavisi.

Imati strelca kraj sebe znaci imati nekog ko ce uvek biti tu za one koje voli ali isto tako on ocekuje da oni budu tu  za njega.

Strelac je dobar covek ali ni u kom slucaju nije naivna budala sa kojom svako moze kako   hoce. Sto znaci, ako mu dokazete da ste vredni njegove ljubavi on ce vam dati sve.

Ali, ako ga povredite, a on vam je dao svoje srce, budite spremni da snosite posledice.

Niko jos  nije povredio strelca… A da pri tome nije bio kaznjen. Cak i ako vam ne vrati on, vratice vam karma. Zato sto je ovo covek koji je u stanju da da svoju dusu za prave ljude.

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo za kraj da kazemo  da mu je velika mana sto zapravo novac stavlja ispred emocija.

To ne znaci da ne ume da voli ili da ne zeli da bude voljen. To samo znaci da je ovo neko   ko  zna da je novac bitan i da se bez njega ne moze. Strelac voli da   zivi lagodno ali ne ocekuje da mu neko nesto pokloni. On  se za sve sam izbori.

Seiten: 1 2