STRELAC:Mesecni horoskop za AVGUST: 11. avgusta morate biti veoma OPREZNI!

STRELAC:Mesecni horoskop za AVGUST: 11. avgusta morate biti veoma OPREZNI!

9 Augusta, 2018 Off By luca

Posao:

Dragi Strelčevi,
Mars koji se nalazi u vašem polju komunikacija praviće kvadrat sa Uranom u vašem polju usluga. Kako je Uran stacionaran, a Mars retrogradan suočićete se sa iznenadnim teškoćama nastalim zbog od ranije započetih, a odloženih i nedovršenih projekata čiji je cilj bio proširenje vaših poslovnih usluga, sa posebniom naglaskom na servisne usluge. Usmerite se ka ranije započetim pregovorima koji su naišli na zastoje. Potrebno je da uložite više napora kako biste postigli sporazum i mogli da planirate predstojeće projekte. Dok ovo sve ne rešite, nailazićete na prepreke i otežani napredak vaših poslovnih planova. Između 8. i 9. avgusta ćete uspeti da postignete dogovor sa više od jedne zainteresovane stranke zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem otvoriće vam nove mogućnosti za saradnju sa inostranim partnerom. Sledeći korak će od vas zahtevati veliki oprez po pitanju dogovora o finansiranju i raspodeli zarade, jer će Venera 10. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom u vašem polju novca.
Merkur će 11. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju tajni, što vas upozorava da se čuvate spletki. Obratite pažnju šta se dešava iza vaših leđa, kako ne biste zbog nedobronamernih glasina izgubili posao koji je na korak do ugovorenog. Mars će se vratiti retrogradno u znak Jarca i vaše polje novca, pa ćete biti primorani da više vremena posvetite rešavanju zaostalih finansijskih obaveza. Merkur će krenuti direktno 19. avgusta, što će vam omogućirti da se bolje organizujete i budete efikasniji u ispunjavanju planiranih radnih zadataka. Uspećete da poboljšate saldo na vašem računu ali ćete imati i povećane izdatke. Izbegavajte da trošite novac na ono što nije prioritetno krajem meseca.
Nezaposleni Strelčevi će imati najviše mogućnosti da dobiju stano zaposlenje u oblastima saobraćaja, komunikacija i trgovine. Bićete snalažljivi u nalaženju novog posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi avgusta retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da obnovite ono što ste ranije zapostavili u odnosu sa voljenom osobom i zbog čega ste se udaljili. Počećete da više vremena provodite zajedn o, razgovaraćete o svemu što ste jedno drugome propustili da kažete, aželeli ste. To će vas oboje činiti srećnim.
U drugoj polovini avgusta merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno. Pojačaćete se vaša potreba da izlazite sa partnerom i planiraćete bar jedan zajednički izlet tokom vikenda gde ćete moći da se opustite, razonodite i uživate u razmeni osećanja. Prijaće vam odlazak u prirodu ali isto tako i koncerti i filmovi. Više ćete se kretati i putovati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2