Sudbina ih je NAGRADILA:Ovi znaci na rodjenju dobijaju POSEBNU MOC!

Sudbina ih je NAGRADILA:Ovi znaci na rodjenju dobijaju POSEBNU MOC!

August 6, 2018 Off By luca

SKORPIJA

Ako se pitate po cemu su to poznate osobe rodjene u znaku skorpije onda je to  zbog toga sto su one fatalno privlacne jer ih na samom rodjenju sudbina i zvezde nagrade time da  imaju sposobnost da se svima lako  podvuku pod kozu.Jednostavno,onaj ko ima tu srecu da nadje na osobu rodjenu u znaku skorpije itekako zna koliko je ona posebna i da u coveku probudi milion  emocija.Na osobu rodjenu u ovom znaku  niko ne moze biti ravnodusan,ona je neko ko izaziva reakcije gde god da se pojavi.

Mozemo da dodamo   da su osobe rodjene u znaku skorpije veliki emotivci te su poznati po tome sto  imaju mnogo prijatelja  i jednostavno su uvek na usluzi a sa druge strane su toliko drske da ta drskost prosto privlaci.

Skorpija tokom svog zivota ima uvek kraj sebe osobe koje je potajno zele.Za nju  je to potpuno normalno jer je ona kao zivi magnet za suprotni pol. Uziva u tome da bude primecena ali ona nije neko koga zanimaju flert i avantura vec jednostavno zeli pravu ljubav ali ipak bez obzira na sve, skorpija na rodjenu dobije posebni beleg sudbine zbog kojeg je toliko privlacna  te je suprotni pol uvek zarko zeli.

 

RAK

Osobe rodjene u znaku Raka su poznate po tome sto su veoma osetljive i emotivne,a  na rodjenju dobiju poklon od sudbine da znaju svakog da razumeju i svakog da vole. To je najveca car osoba rodjenih u ovom znaku, sto su toliko dobri prijatelji i inace ljudi sa velikom dusom koje prosto moras da volis.

Rakovi su neko ko znaju sta hoce od zivota i koji su spremni na sve nacine da se bore za ono do cega im je stalo a to je najpre porodica.Jedan Rak zivi za to da usreci one koje voli i za njega nista nije vaznije i sveto kao najblizi.Shodno tome i nije cudo sto su Rakovi nagradjeni od sudbine da se smatraju najvoljenijim znakovima u celom zodijaku.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2