Sudbina se igra sa ova dva znaka zodijaka.

Sudbina se igra sa ova dva znaka zodijaka.

Dezember 5, 2021 Aus Von luca

VODOLIJA

Za vas je najbolje da se zapitate sta je ono sto zelite. Ali, sta je ono sto zelite iskreno, i od srca, a ne sta je najbolje za vas. Jer ovo je period kada ste u dilemi da li da slusate svoje srce ili svoj razum i to je ono sto vam ocigledno jako tesko pada.
Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje u to da ste vi neko ko ima veliko srce i ko je spreman na sve kada mu je do necega stalo. No, ovog puta zaista treba da mislite samo na sebe i da pokusate da ugodite sebi.
Zivot je samo jedan i najveca vam je greska sto ocekujete od sebe ono sto prosto niste u stanju da ostvarite i ispunite. Takodje, ono sto moramo da kazemo jeste da cete vi umeti da volite kao retko ko. Uvek i jeste.
Pogledajte istinu u oci. Ako je jedna vaga vasa srodna dusa i ako se vi kraj nje osecate srecno i mirno, onda cemu cekanje? Cemu dileme? Dobro pazite sta radite kako ne bi doslo do toga da izgubite svoju sansu za srecu i svoju priliku za osmeh.
Zivot je samo jedan a vi se ovih dana ponasate kao da imate svo vreme ovog sveta. Jedino je sigurno da vam sudbina daje sansu da budete srecni. Na vama je hocete li tu sansu i iskoristiti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2