SUDBINSKI horoskop: Šta je u stanju da URADI za VAŠU LJUBAV!

SUDBINSKI horoskop: Šta je u stanju da URADI za VAŠU LJUBAV!

Juli 20, 2018 Off By luca

Blizanci

Ako ste dovoljno maštoviti i zanimljivi, a istovremeno tajanstveni, već ste u njemu probudili želju da vas impresionira. Usredsrediće se isključivo na vas i vaše želje, biće vam za petama i stalno će vam priređivati mala iznenađenja, pa će vas pozvati da izađete na neko novo mesto, možda na filmsku ili pozorišnu predstavu. Kad pomislite da je to sve, izvadiće keca iz rukava i odvešće vas na put.

 

 

Rak

On je sentimentalan i pada na vašu nezaštićenu i pažnje željnu dušu, pa će se zainatiti da vam ostvari čak i one snove o kojima maštate na javi i potajno. Što ste mu bliži, on dobija sve više podstreka da vam dokaže kako sve ono što istinski želite, možete i dobiti, naravno, zahvaljujući njegovim sposobnostima i uticaju, ali i položaju, ugledu, finansijskim i drugim mogućnostima.

 

Lav

Sve dok ne ograničavate njegovu slobodu, vi ste za njega posebni i ljubomorno će vas čuvati kao retku dragocenost. I baš zato će, uprkos svojoj nestašnoj prirodi, uvek biti tu za vas, čak i kada pomislite da će njegov mobilni telefon večito ostati nedostupan. Pojaviće se na vašim vratima sa buketom cveća i bombonjerom u rukama ili će se stvoriti na mestu gde su vam potrebni njegova pomoć i sigurna ruka, npr. kad vam stanu kola.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2