SUNCE U RAKU: VELIKI mesecni horoskop, promene za sve znakove…

SUNCE U RAKU: VELIKI mesecni horoskop, promene za sve znakove…

23 Juna, 2018 Off By luca

OVAN

 

Vi tokom ovog perioda morate da resite sve probleme koje imate, a imate ih puno.U zadnjen vreme ste poceli da odlazete neke svoje obaveze i zadatke tako da se toga dosta nakupilo.Vreme je da prestanete   biti neodgovorni i da se vec jednom pobrinete za ono  sto  morate uraditi.

 

BIK

U ovom periodu vi bi ste lako mogli da resite  svoj emotivni status koji je u poslednje vreme   veoma konfuzan pa cak ni vi ne znate ni sta zelite niti koga zelite.Konacno je doslo vreme da se rese neke dileme i da konacno prestanete da povredjujete sebe ali i druge dve osobe koje su sa vama u ljubavnom trouglu.

 

BLIZANAC

Buduci da ste  prethodnom periodu bili veoma    zabrinuti i pod stresom,konacno je doslo pravo vreme da se sve sto vas muci resi.Mnogi pripadnici ovog znaka su imali problema sa finansijama,ali cete bas tokom ovog  perioda  dobiti vazne vesti,cak i jednu novu poslovu ponudu.

 

RAK

Nemojte praviti probleme tamo  gde ih nema,jer cete vi biti jedan od retkih znakova na koje Sunce u vasem znaku reaguje na najbolji nacin te vam donosi samo dobre stvari.Ovo je idealan period da ostvarite svoje snove ali i da se resite odredjenih sumnji.

 

 

LAV

 

Vi cete tokom ovog perioda konacno da shvatite sta  je ono sto zelite i pocecete da se   borite oko svega toga.

Jednostavno cete po prvi put odluciti da zaboravite na ponos i na vas glas razuma i  onda cete slusati svoje srce sto ce se pokazati kao veoma dobro jer cete time sami sebi doneti trenutke velike srece.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3