Suza koju izaberes otkriva sta je ono ti srce slama!

Suza koju izaberes otkriva sta je ono ti srce slama!

Januar 14, 2022 Aus Von dea

SUZA BROJ DVA:

Ako si izabrao ovu suzu, to je znak da si jako nezna i romanticna osoba. Ti  u svima i u svemu vidis samo dobro. Jako si dobar covek i mislis da su svi tako iskreni i dobri kao sto si ti, sto je velika  greska. Ono sto tebi slama srce i ono sto tebe dovodi do suza je osecaj  izdaje.

Odnosno ti se jako tesko miris sa tim da onda kada je tebi tesko ti prolazis kroz pakao   a onda je retko ko uz tebe.  Dakle,tvoje suze liju zbog ljudi koji ne znaju da te cene i koji  ne znaju da ti uzvrate tvoju dobrotu.

Ovo je nesto sto moras da resis sam sa sobom. Tako sto ces da naucis da razlikujes dobre ljude od losih  i da takvima ne poklanjas ni svoje vreme ni svoju paznju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SUZA BROJ TRI:

Ova suza je znak da ti patis zbog necega iz proslosti. Ili, nekoga iz proslosti. Ti ces najbolje znati koji je  izraz adekvatan kada si ti u pitanju. No, ono sto moramo da kazemo jeste da   je jedini nacin da  iz svega toga  izadjes i da sve to prebolis… Da se sa svim tim suocis. Moras da prestanes da strahujes zbog svega toga i da se kajes zbog stvari na koje ne mozes da utices  i koje ne mozes da promenis.

Samim tim,ako je ova suza tvoj izbor onda znaj da je   moguce da prestane sve ovo da te tisti samo ako ti uzmes svoj zivot u svoje ruke i pokusas da ispravis ono sto se ispraviti da. Pravi si heroj, iako ti to ne znas, i  samo je vazno da odlucis da krenes u borbu za svoju srecu.

Ne mozes da promenis svoju proslost ali mozes da gradis lepsu buducnost…

Seiten: 1 2