SVAĐE koje vam ŠALJU SIGNAL da vam je VEZA, pa i LJUBAV na samom KRAJU!

Morate da znate da postoje određene razlike kada se ljubavne svađe u pitanju!

Ono što je neizbežno i što je svakako sasvim noramlno jeste da vremeno dođe do svađe. To mogu biti samo sukobi mišljenja ili neraspoloženje. Dok sa druge strane postoje svađe koje vam definitivno signaliziraju kraj samog odnosa. I pored kojih ćete vi istisnki shvatiti da se ljubav polako gasi. I da vas za emotivnog partnera više ništa ne vezuje. Pa je to upravo i razlog vaših određenih svađa. I tu osobama sasvim bude jedna stvar jasna. Naročito emotivnim partnerima koji istinski znaju kako su funkcionisali i na čemu je se veza zasnivala. Samim tim kada dođu određene svađe osobe postaju svesne situacije i da stvari en stoje kako treba. I da je prosto neophodno nešto menjati.

Čim svađe postaju teže, a sam razlog značajno kompleksniji jasno je da se ljubav polako gasi!

Kroz više primera i samih istraživanja jeste dokazano da kada ljubav nestaje tada partneri imaju potrebu za svađom. I to svađa koja može da izazove potpuno neželjene reakcije. Jer prosto u tim momentima ulazite u detalje. I možete da izrevoltirate emtivnog partnera. Problemi koji se tada javljaju ranije za vas nisu ni predstavljali problem. I to je ono nešto što stvara dodatni pritisak i osećaj nestabilnosti.

U nastavku pročitajte koje su to svađe koje vode ka nestanku ljubavi!

Posvećenost i pokazivanje pažnje!

Kada se pojavi ovaj osećaj partner često ne reaguje odmah. Ne želeći da postupi ishitreno i samim tim ne želi emotivnog partnera da povredi. Ali kako vreme odmiče potreba sve više dolazi do izražaja. I u tom momentu dolazi do potpunog debakla. U jednom momentu partner pukne i kaže sve ono što misli. Jer prosto ljubav ne moće da razvija ukoliko u nju ne ulažeš. I ukoliko fale te ključne stavke jasno je da tu ljubavi više nema. I da je sam odnos doživeo svoj vrhunac. I da se tu tačka svakako treba staviti.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…