Ova žena je čudesna i svoja: Uvijek korak ispred, UNIKAT – Nikad kopija

Ova žena je čudesna i svoja: Uvijek korak ispred, UNIKAT – Nikad kopija

Juli 13, 2018 Off By luca

Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, ugodna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ovu ženu…

O kojoj se tajanstvenoj dami radi?

Ona je VODENJAK.

Žena Vodenjak je inteligentna, ženstvena i nježna – ali na svoj osebujan način. Ne pokušavajte joj nametnuti stroga pravila i ne očekujte od nje da radi ono što joj nije po volji: ona će uvijek ostati samo svoja i do krajnosti posebna, uvijek original, a nikada kopija.

Dio njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – nerijetko ju je teško razumjeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodenjačica uvijek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrijede i nemoguće ju je ‘strpati u ladicu’ jer je izraziti nekonformist, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvijek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore što da radi.

S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvijek spremna pomoći, bilo da je riječ o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na osobnoj razini ne voli promjene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novu, dublju razinu – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brandu, trgovini, restoranu, timu, glazbeniku, i tako dalje, u dobru i u zlu.

Kako ćete prepoznati ženu koja je u horoskopu Vodenjak?

Tu neće biti problema, jer će vam već svojom vanjštinom dati do znanja da ne želi slijepo slijediti trendove. Ma ne kažemo sada da će bježati od mode i da ju uopće neće zanimati što je u kojem trenutku moderno i što se nosi, ali žena Vodenjak će uvijek ubaciti barem neki detalj po kojemu će odskakati iz gomile. Ludi šešir, ili šal kakav bi stavila samo ona, ili tetovaža neobičnog oblika i na neobičnom mjestu – žena Vodenjak nikada neće biti običan klon kakve modna industrija izbacuje s tekuće trake!

 

Suptilan i dražestan osmijeh, spuštene oči, privlačni mali nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodenjaka.

Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti i putenosti, čak više znaju naginjati dječačkom izgledu, ali upravo su zbog toga tražene u svijetu modelinga kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke iako im vrat može biti kraći i širi.

Iskričave oči odaju veliku živost, ali često znaju imati ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikuliran glas. Međutim, kako god izgledala izvana, bez obzira imala i najozbiljniji izraz lica, u svojoj nutrini vedra Vodenjačica uvijek će uživati i biti zadovoljna.

U sezoni kad svi nose mini suknje Vodenjačicu prepoznati po tome što ona nosi maksi suknju. Odvažna i smiona, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli privlačiti pažnju i šokirati.

Jedan dan imat će svijetlo ružičastu kosu i nosit će ekscentričan nakit poput piercinga na licu, a već idući bit će odjevena u ozbiljno poslovno odijelo i kosa će joj opet biti normalne boje. Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju, poput fine svilene bluze sparene s kaki hlačama. U njenom ormaru uvijek će se naći avangardnih odjevnih komada, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne, i što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose.

Najbolje joj stoje svijetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. Ljepota bez okrutnosti njena je misao vodilja kad kupuje kozmetiku zbog čega bira brandove koji ne testiraju na životinjama, a voli se i odvažiti raditi sama prirodne kozmetičke proizvode.

U kupovinu nikada ne ide s popisom stvari koje treba kupiti, ali rado će kupiti nešto što joj zapne za oko. Za nju nisu veliki, ‘sterilni’ šoping centri nego manje razvikani lokalni dućani u kojima će naći vintage komade te ih spariti u unikatne kombinacije. Rado će otići u šoping s prijateljicama, ali više zato da provede vrijeme u dobrom društvu nego da nešto kupi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2