Svaki horoskopski znak je SPECIFIČAN po nečemu u TRUDNOĆI, otkrijte po ČEMU?

Trudnoća je zaista idnividulna stvar za svaku trudnicu. Nikada ne znate kakav će neko biti u trudnoći, odnosno kako će je podneti. Žene ne znaju kakav će im život biti u narednih devet meseci kada ostanu u drugom stanju. Naravno opet otkrivamo to stanje je kod svake žene drugačije. Mada niste ni zanli da upravo vaš horoskpski zma kože nešto više da vam kaže o tome. U nastavku teksta vam otkrivamo kakva će vam biti trudnoća, odnosno kakva ćete biti trudnica na osnovu horoskopskog znaka.

OVAN

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku neće uopšte biti zahtevne trudnice i biće i više nego aktivne. Ove žene u trudnoći će biti fizički aktivnije nego ikada ranije, zaista će najnormalnije moći da finkcionišu kao i pre trudnoće. Još šta više daće im još neku dodatnu sbagu za sve. Ove žene će kroz trudnoću ići na vežbe za trudnice i jogu.

BIK

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku tokom trudnoće će najviše proučavati o trudnoći i o bebi kada stigne na svet. Kada saznaju da su trudne biće zaista pažljive, ali i previše. Hteće da obrate pažnju na svaku sitnicu, zaista će voditi računa o svemu. Odmah će proučavati o bebi, onda će uskladiti zdravu isranu sa trudnoćom.Zaista maksimalno disciplinovane trudnice.

BLIZANAC

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku u trudnoći će biti veoma naporne. One zaista kako ne bi naudile svojoj trudnoći će smatrati da samo treba da leže i da ostali titraju oko njih. One će traćiti osobu koja će se poroditi u vremenskom periodu kada i one jer će već razmišljati o prijateljima svog deteta.

RAK

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su i po prirodi jao emotvne, a pogotovo u ovom stanju u ko jesu. Jendnostavno biće maksimalno sebične, neće dozvoljavati da se iko meša u neku odluku što se tiče njenog deteta. Sve će tom detetu kupiti same po njenom ukusu.

Nastavak teksta na sledećoj strani..