Svaki znak ima svoju slabu tacku,razlog zbog kojeg pati i place:Ovo je slaba tacka tvog zodijaka!

Svaki znak ima svoju slabu tacku,razlog zbog kojeg pati i place:Ovo je slaba tacka tvog zodijaka!

September 16, 2022 Aus Von dea

Svi imamo mane i vrline, razloge zbog kojih smo jaki, ali i one zbog kojih emotivno padamo…

 

OVAN

Slaba tacka ovog znaka je svakako njegova porodica. Jer, ovan sve na svetu moze kada su kraj njega  oni koje voli. Najvaznije od svega kada je ovaj znak u pitanju jeste da  ima dom.

 

 BIK

Slaba tacka bika jeste njegov ego. Da, on vam to mozda nikada nece priznati ali je to najveca istina. Bik je znak koji je spreman da ide na sve ili nista, i nikada ne da na sebe, ni u kom slucaju.

 

 BLIZANCI

Oni su nezni iako deluju jako i snazno. Blizancima su svakako slaba tacka oni koje on najvise voli. Ali, moramo da dodamo da mu je slaba tacka i on sam. Jednostavno, sebe previse voli, i ume jako o sebi da brine.

 

RAK

Niko na svetu ne voli kao rak. U skladu sa tim  nije ni cudo sto je lav tuzan kada su tuzni oni do kojih mu je stalo. Ovo je jedini znak koji ce biti u stanju da zaboravi na sebe kako bi usrecio one koje voli.

 

LAV

Svi mislite da je lav hladan i da ne zna da voli, da oseca, da pati.. Istina je potpuno drugacija. Lav je zapravo znak koji ce vam dati dusu i koji kada zavoli,sve radi za ljubav. Lavova slaba tacka je osoba kojoj je poklonio svoje srce.

 

 DEVICA

Ovo je znak sa kojim nikada ne znamo na cemu smo. Jer, devica je jako tajanstvena.Ali, njena slaba tacka je zapravo njeno srce. Srce koje je jako emotivno i osetljivo. Mozemo cak reci da joj jako malo treba za srecu kao i za tugu.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2