Svetla ljubavna budućnost se smeši OVIM znacima, dok će Ribe izgubiti veru u sreću!

Svetla ljubavna budućnost se smeši OVIM znacima, dok će Ribe izgubiti veru u sreću!

August 1, 2023 Aus Von luca

 

Svetla ljubavna budućnost se smeši pripadnicima znaka Škorpije…

 

OVAN

Dragi ovnovi, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas iznenaditi i to na veoma loš način, a ona vam dolaze zbog toga što ćete saznati za neke postupke vašeg partnera. Ono što vam stiže vam se neće dopasti i u to nema dileme.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete uskoro uspeti da vratite vašu vezu na pravi put. Očekuje vas nešto zaista prelepo i sjajno, a ono što vas očekuje jeste ostvarenje jednog vašeg ljubavnog sna i to na najbolji mogući način.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete uskoro saznati nešto veoma lepo, a ono što vas očekuje jesu dešavanja koja će biti vezana za osobu o kojoj vi imate samo reči hvale. Vama će postati jasno da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi.

RAK

Dragi rakovi, vas uskoro očekuje nešto zaista veoma lepo, a ono što vas očekuje jesu brojna ljubavna iznenađenja. Koja će vam tako mnogo značiti. Uskoro će vam se desiti neke prelepe stvari na planu ljubavi koje će vam vratiti veru u sreću.

LAV

Dragi lavovi, vi trebate biti veoma oprezni tokom narednog perioda zbog toga što vam dolaze brojna neočekivana dešavanja. Nažalost, neke osobe će pokušati da rastave vas i vašeg partnera, ali im vi ne smete dopustiti da uspeju u svojoj nameri.

DEVICA

Drage device, vama uskoro stiže nešto sjajno, a ono što vas očekuje jeste ostvarenje jedne vaše jako velike želje. U ljubavi vas očekuje nešto toliko lepo da ćete shvatiti da vam se zaista smeši svetla ljubavna budućnost.

nastavak na sledecoj stranici..

Seiten: 1 2