Svi ga VOLE, svi mu se DIVE i svi ga POSTUJU: VLADAR HOROSKOPA – LAV!

Svi ga VOLE, svi mu se DIVE i svi ga POSTUJU: VLADAR HOROSKOPA – LAV!

9 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Lav – znak koga mnogi smatraju suverenim vladarom horoskopa, znak koga mnogi smatraju najkvalitetnijim znakom, znak koji izaziva divljenje…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

O lavu se uvek moze nesto novo reci, posto lav svakodnevno napreduje i postaje sve bolji, a upravo zbog zelje lava za napredovanjem on i jeste najbolji i najkvalitetniji znak horoskopa.

Osobe rodjene u znaku lava su one koje razmisljaju na jedinstven nacin, mnoge osobe pokusavaju da budu zadovoljne sa onim sto imaj u zivotu, pokusavaju da cene sve sto imaju, ali lav razmislja na drugi nacin, lav nikada nije zadovoljan, lav uvek zeli jos vece uspehe, lav zeli da ostvari sve.

Lavovi su osobe koje ne umeju da se zaustave, lavovi svoje vreme koriste najbolje sto mogu, lavovi ne zele da im propadne niti jedan trenutak vremena, umesto toga svaki trenutak vremena koriste najbolje moguce.

Nista lavovima nije tesko, nikada se oni ne zale na nesto, nikada se od njih ne moze cuti da nesto ne mogu, cak i ono sto smatraju da ne mogu ostvariti oni ce ipak pokusati, jer lavovi se nikada ne predaju, lavovi pokusavaju svojom upornoscu da ucine sve.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3