TAJNE FATALNIH ŽENA: 5 RAZLOGA ZAŠTO SU MUŠKARCI LUDI ZA NJIMA!

TAJNE FATALNIH ŽENA: 5 RAZLOGA ZAŠTO SU MUŠKARCI LUDI ZA NJIMA!

20 Jula, 2018 Off By luca

Nikad niste razumjele one žene koji stalno kukaju da ih niko neće? Gdje god se pojavite, plijenite pažnju muškaraca i uvijek možete birati? Za vas je to potpuno prirodna stvar i ne razmišljate puno o tome? Sjajno, onda vam naši savjeti i ne trebaju!

Ali da utvrdite gradivo i objasnimo ostalima (nadajmo se da ih nema puno) , donosimo 5 stavki koje fatalne žene čine fatalnima!

1. Ne trčite za muškarcima

Nije sasvim izvjesno što je ovdje starije – kokoš ili jaje. Da li ne jurite za muškarcima zato što vas stalno okružuju, ili vas okružuju zato što ih nikad niste ni jurili?

Bit će da je posrijedi pomalo od oba.

U svakom slučaju, vodite vrlo bogat i raznovrstan život u kome vaš interes za muškarce zauzima svoje mjesto, kao jedna od vaših brojnih sfera interesa.

Upravo zato što niste koncentrirani na traženje ljubavi, ljubav uvijek nalazi vas.

2. Govorite ono što mislite i mislite ono što kažete

Niste od onih koji se pretvaraju u muškom društvu. Vi ste upravo onakvi kakvi se prikazujete. Ne stidite se sebe i realna ste osoba. Ne dopuštate da vam raspoloženje i život ovisi o nečemu što drugi misle i govore, jer dobro poznajete sebe.

Znate procjenjivati ljude i niste povodljivi. Također imate i visoku razinu samodiscipline, pa ne dopuštate sebi da se zbog povrijeđenih osjećaja srozavate nepristojnim ponašanjem. Jasno i glasno stavljate do znanja ljudima što mislite i što od njih očekujete. Ne igrate igrice, već istinski komunicirate.

3. Znate slušati ljude

Nikad niste bili neka brbljavica, ni tračerica. Zaista vas ne zanima ko šta radi i s kime. Prazni razgovori vas neviđeno umaraju i radije svoje vrijeme posvećujete onim ljudima od kojih nešto možete naučiti i pričama koje mogu rezultirati napretkom.

Radije se okružujete ljudima bogatog duha i životne mudrosti i slušate što oni imaju za reći, umjesto da uživate u zvuku vlastitog glasa. Kada nekome postavite sasvim obično pitanje “Kako si?”, vas zaista zanima čuti odgovor – ne pitate to ljude tek reda radi.

Spremni ste otvoreno pohvaliti nečiji uspjeh, ali i pružiti konstruktivnu kritiku, kad je to potrebno. Ne stidite se priznavanja vlastitih grešaka. Zato zaista na njima i učite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2