Tajne iz prošlosti koje će vas pratiti cijeloga života: Vaš znak možda prašta, ali ovo ne zaboravlja!

Tajne iz prošlosti koje će vas pratiti cijeloga života: Vaš znak možda prašta, ali ovo ne zaboravlja!

Juli 19, 2018 Aus Von luca

Rak

Romantični Rak želio bi zaboraviti onaj trenutak, situaciju ili dan kada je bio vrlo mlad, zanesen i kada je prvi put doživio ljubavno razočaranje. Pratit će ga taj osjećaj kroz život, a on će se truditi da ga prepusti zaboravu i bit će mu teško.

Zapravo, svaki dan sve teže, jer Rak pamti nježnosti i snove u kojima je lebdio, a onda se sve srušilo. Kada bi bar mogao saznati zašto je sve moralo biti tako, a ne onako kako je on priželjkivao.

Lav

Kad bi Lav mogao zaboraviti poraz u njegovom omiljenom sportu (npr. tenis), lakše bi mu bilo, ali uspomene mu ne daju mira. Ukoliko nije mogao postati general u vojnoj službi ili biti vođa tima u nekoj važnoj državnoj instituciji (politika, znanost), ovaj rođeni borac, ne može biti zadovoljan.

Teško zaboravlja neuspjeh ili mogućnost da je u nečemu mogao biti prvi, onaj koji organizira posao i rješava problem od općeg interesa.

Djevica

Sve i da hoće, Djevica ne može zaboraviti prvu ljubav pa joj se cijelog života u mislima vraća, te se prisjeća tog nezaboravnog osjećaja.

Bilo bi joj vjerojatno lakše, kada bi se uspjela riješiti emotivnog “balasta” koji je povremeno pritišće, jer razmišlja o tome što je moglo biti, a nije.

Ili što bi bilo da je osoba koju je voljela sada pored nje. Iako praktična i racionalna, Djevica ne zaboravlja ni prvi susret ni prvi poljubac.

Vaga

Vaga ne zaboravlja nepravdu ili poniženje koje je doživjela na radnom mjestu i to onda kada je vjerojatno bila vrlo uspješna, možda baš u svom profesionalnom zenitu ili se njoj bar činilo da je tako.

I kad sve prođe, ona nastavi dalje, jer Vaga je vječiti borac, naročito protiv nepravde.

Gorak okus poraza koji je doživjela, uvijek će je opominjati da nije sve uvijek onako kako izgleda, kao što ni ljudi nisu onakvi kako ih je ona doživjela.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3