Tekst za svaku zenu koja je VOLELA POGRESNOG: Dok ti LIJES SUZE, on se mozda  negde sa  drugom  LJUBI…

Tekst za svaku zenu koja je VOLELA POGRESNOG: Dok ti LIJES SUZE, on se mozda negde sa drugom LJUBI…

2 Septembra, 2018 Off By luca

NEMOJ BITI NAIVNA,zeno.

Nemoj liti suze i obrisi ih vec jednom,shvati da nije vredno.

Sta imas ti od toga sto si nocas na rubu svih snaga,sto mu kucas hiljadu poruka, a onda brises, pre nego sto posaljes, jer zelis da mu kazes svasta, a opet    nisi sigurna da li si napisala sve sto zelis…Zelis da kazes da te boli,ali  ti ponos kaze stop. Pa sve u krug.

Zelis da je tu i da ga dodirnes,ali i da ga udaras u grudi i kazes mu da je kreten koji se igra sa tvojim srcem.Zelis da je tu i da ga  ljubis, da mu stavis glavu na rame,  ubijas se slusajuci vase pesme i cimas se na svaki zvuk telefona.Taman pomislis da  je on, skocis i smejes se, a onda shvatis da nije,razocaras se i pozelis tu prokletu spravu da bacis sto dalje od sebe,da je razbijes i mrzis je najvise na svetu jer ti je dala laznu nadu.

Kazes sebi da je kraj i obecavas da ces prestati da places ali onda se vrate uspomene i onda te dusa zaboli    i prosto bude jace od tebe.Dala si se nekom ko ne zn da te voli, dala si se nekom ko je jednostavno resio da ode, da ima nekog drugog…Obrisi te suze, zeno.

Dok se ti tu lomis,dok patis i places na sav glas,on mozda negde uziva.

Dok tebi dusa place i dok imas potrebu da umres,da nestanes i da te nema, ti njemu mozda nisi ni na kraj pameti.

Ti zapostavis sve svoje obaveze,nadjes vremena za njega,  zaboravis na svoje zelje i na svoje potrebe  a on se igra.

Dodje kad hoce.Ode kad hoce.Javi se kad  nema vaznijih stvari.

Kad mu je dosadno.Dodje kad mu je tesko.Jer zna…Ti si tu.Da ga razumes i podrzis, da ga nasmejes,da ga podsetis da vredi i onda kada je najgori…Da mu das snagu, resis njegove probleme i vratis mu osmeh na lice,a onda ce opet otici.Jer ne dolazi on sto te voli.Dolazi jer zna da u tebi ima sve sto mu treba,dolazi da ti uzme najbolje i ode kad  shvati da  moze i bez tebe.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2