Test licnosti:Izaberi macku i saznaj istinu o sebi – jedna istina ti se nece svideti!

Test licnosti:Izaberi macku i saznaj istinu o sebi – jedna istina ti se nece svideti!

21 Septembra, 2022 Off By dea

Ne postoji covek koji nema mane, bas kao i vrline. Ovo je test licnosti koji otkriva mnogo toga…

 

Ako si izabrao macu broj jedan:

 

Ti si osoba koja ima divnu dusu. Ti si osoba koja je uvek tu za one koje voli. Mozemo da kazemo da ti se neretko desava da zaboravis na svoje zelje kako bi usrecio one koje volis. Ti si prosto andjeo cuvar onih do kojih ti je stalo.

Moramo reci da si  neko kome zivot nikada nije bio lak. Ti si jednostavno navikao da se boris za svoje zelje, ali ono sto moramo reci jeste da ti nije lako. Zasto? Zato sto je tvoja zelja pre svega da usrecis one do kojih ti je stalo. Ono sto je vazno, ti moras da usporis. Da shvatis da je zivot samo jedan i da su velike sanse da ga trosis na ljude koji te ne zasluzuju. Na one koji te nisu vredni. Jer, cinjenica je da ti nisu prijatelji svi oni do kojih ti je stalo. Ne misle ti svi dobro. Ti si osoba koja je iskrena i odana, verna, i mislis da su svi kao ti. I to je tvoja najveca greska. Sto vrlo cesto cinis dobro za one koji za tebe nikada ne bi ni mrdnuli prstom, kamoli te usrecili…

 

 Ako si izabrao macu broj dva:

Moramo da kazemo da si ti osoba koja zna sta  hoce. Osoba koja dobro zna da zivot nije lak, i to je vrlo vazno da naglasimo. Nikada ne odustajes od onoga sto zelis i to je ono sto moramo da kazemo. Vazis za osobu koja je istrajna i koja zapravo bas nikada ne odustaje. Ti si neko ko ima petlju da kaze sve sto misli i sve sto hoce i svaka ti cast na tome. Istina je da vrlo cesto imas probleme zato sto kazes istinu ali ti od nje nikada ne odustajes.

Ti nisi osoba koja je miljenik sudbine i cinjenica je da te problemi cesto prate kroz zivot. Ali, osoba si koja zna sta  od zivota hoce i koja nikada ne odustaje. Ti si jaci sto te zivot vise kida i lomi. Svaka ti cast.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2