TEST: Vaš omiljeni Mjesec otkriva vašu osobnost, sposobnost i daje poruku!

TEST: Vaš omiljeni Mjesec otkriva vašu osobnost, sposobnost i daje poruku!

14 Septembra, 2019 Off By luca

Odaberite svoj omiljeni mjesec, a zatim otkrijte opis vaše osobnosti, vaših sposobnosti i poruku!

1. Sposobni za postignuća

Vi se karakterizirate kao energična, optimistična osoba s puno samopouzdanja. Osjećate da morate stalno raditi kako bi pronašli sigurnost i želite stvoriti bazu materijalnog blagostanja jer smatrate da je sigurnost rezultat rada i stabilnog doma.

Vaš glavni izazov je da budete tolerantniji prema sebi, jer možete postati neumoljiv i strog sudac.

Obratite pozornost na to kako se prema sebi odnosite kada pogriješite, poštujte sebe, prihvatite svoje pogreške i radite s ljubavlju i odlučnošću da ih riješite.

2. Kreativni i praktični

Vi karakterizirate sebe kao praktičnu, ljubaznu, emocionalnu osobu koja uživa u najboljim stvarima u životu. Vrlo ste povezani sa senzualnošću materijalnog svijeta i želite izgraditi oko sebe estetsko i emocionalno okruženje.

 

Imate tendenciju da pretjerujete: ostajete budni do ranih jutarnjih sati gledajući filmove ili slušate glazbu, jedete više nego što je potrebno i jedete lošu hranu, a to sve reducira razinu vaše energije.

Malo umjerenosti u intenzitetu življenja i malo više organizacije vašeg vremena i energije pomoći će vam da pojačate vedrinu vašeg života, vašeg rada i svega što stvorite.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3