Ti NISI UMEO da me cenis, a sad sam zena koju svako ZELI i to ti je KAZNA za sve!

Ti NISI UMEO da me cenis, a sad sam zena koju svako ZELI i to ti je KAZNA za sve!

Dezember 18, 2018 Aus Von luca

Ja cu u inat tebi da budem srecna.U inat tebi,koji je mislio da ce me ljubav  prema tebi ubiti.

Nekako sam  davno shvatila da tebi nije stalo i  da ma sta ja uradila prosto necu ni valjati i da ce ti uvek neka druga biti draza.Nekako sam davno shvatila da tebi nije stalo ali znas kako je kada se nadas nekom zato sto ga volis i zato sto svom ludom srcu ne zelis da priznas da je sve to uzalud.

Nekako sam davno shvatila da ti i ja nikad necemo biti jedno ali te volim toliko ludo i toliko jako da ja prosto nekad ne znam kako cu bez tebe novo jutro da docekam.

Ali,ti to ne moras da znas.Ne moras da znas kako mi je i kako se kidam i kako se lomim i kako me dusa boli nakon svega onog sto si mi uradio.Ne moras da znas da je moje srce puklo na ko zna koliko delova one noci kada sam shvatila da me ne volis i da  me zapravo nikad neces ni voleti.Mnogo bih toga volela da promenim   u svom zivotu ali ti si ona prva stavka pri svemu tome jer nista me u zivotu nije zabolelo niti unistilo kao ljubav koju sam od pocetka osecala prema tebi.

Ti ne znas   koliko ja mrzim samu cinjenicu da sam nekome ko tako malo vredi dala sve sto imam ali sve je to zivot i valjda si mi ti kazna,valjda mi je prosto sudjeno da otplacem i odbolujem,ali opet…Ti za to ne moras znati.

Dovoljno sam ja suza za svo ovo vreme prolila,dovoljno sam se kidala i   moj se svet oko tebe vrteo.Dovoljno sam ja suza prolila i ne moras vise nikad ni da pomislis na to da ja patim.Zivim za to da ti bude kao meni sto je bilo,samo na jedan jedini dan.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2