Ti si kao MOJ OPIJUM! Sve mogu, ali bez tebe NE UMEM!

Ti si kao MOJ OPIJUM! Sve mogu, ali bez tebe NE UMEM!

12 listopada, 2019 Off By Jovana

Nekada mi se cini da smo dva razlicita sveta. Isto tako nekada imam osecaj kao da smo stvoreni jedno za drugo.

MI smo taj par pun turbulencija. Nasa ljubav moze biti sve sem klasicna i ona koja se utapa medju ostalim ljubavima.

Mi smo ti koji ne znaju da odustanu jedno od drugog ma koliko god puta to zeleli. Ne umemo da odemo, a nekada ne znam kako da ostanem.

U jednom momentu mi smo ceo svet za mene, ali vec u drugom nase svadje nemaju kraja.

Kada sam pored tebe osecam se kao da letim. Taj osecaj ne mogu ni da opisem recima. Kada me tvoje ruke zagrle osecam se posebno kao nikada do sada. Osecam se kao da gubim tlo pod nogama i kroz telo mi prodju zmarci od kojih zadrhtim. Posle toliko vremena, kada te vidim ja i dalje osecam one leptirice u stomaku. I dalje mi srce pocne ubrzano kucati.

Ti si u istom momentu moja slabos, ali i moja najveca snaga. Jedna tvoja rec zna da me smiri i donese osecaj zadovoljstva. Isto tako samo jedna tvoja rec zna da napravi potpuni haos u mojoj glavi.

Znas ti odlicno kako da ucinis da letim. Znas ti da sam samo pored tebe zaista ja onakva kakva jesam. Pred tobom ne mogu imati maske, ni kalkulisati. Priznajem pokusala sam, ali ne ide. Ovo moje ludo srce ne dozvoljava nista drugo da ti pruzim osim ljubavi u svim njenim oblicima. Tvoja sam i kada te volim, tvoja sam i kada mrzim sto je tako.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2