TOČKA VRENJA: Bika ubija izdaja, nevjera i dupli standardi, Škorpion svoj bijes pomno planira!

TOČKA VRENJA: Bika ubija izdaja, nevjera i dupli standardi, Škorpion svoj bijes pomno planira!

29 Jula, 2018 Off By luca

Kako se ljuti koji znak i koju taktiku primijeniti kako biste izbjegli lavinu bijesa?

Svatko ima svoju točku vrenja, a reći ćemo vam samo da je izreka “ne diraj lava dok spava” u potpunosti točna!

OVAN

Ovnovi se definitivno najbrže razbjesne. U njima u svakom trenutku tinja vatra koja će buknuti u pravi ljuti požar ako im nagazite na žulj, što je ujedno i njihova mračna strana.

Ovan nikada neće prvi započeti svađu, ali će vrlo rado završiti, i to eksplozivno. Ako im ispritiskate prave dugmiće, vidjet ćete erupciju bijesa kakvoj nikada ranije niste prisustvovali.

Ipak, koliko god da se brzo ljute, toliko se brzo i umire, a lako i opraštaju. Od svih znakova oni najlakše opraštaju i zaboravljaju sukobe.

BIK

Bikovi su obično prilično uravnoteženi, i treba im dosta vremena da se naljute. Ali, ako ih dovedete do tog stadija, dobro ih se pazite.

Najlakše ih razbjesni izdaja, nevjera i dupli standardi. Ipak, treba ih baš duboko razočarati da biste ih doveli do bijesa, jer ne žele trošiti energiju na svađanje. Nakon rasprave, treba im dosta vremena da se smire.

Zato je najbolje ostaviti ih na miru da srede misli, jer ako forsirate razgovor, samo ćete ih dodatno razbjesniti. Nakon velike svađe s njima, vaš odnos nikada neće biti isti, čak i ukoliko odluče da vam oproste.

BLIZANCI

Blizanci su, to znate, prilično dvolični, pa zato nije lako ni procijeniti kako reagiraju u raspravama. Nekada djeluju savršeno staloženo, a najradije bi vas pregazili.

Pored toga, Blizanci su pričalice, a takvi su i u raspravama. Od njih očekujte užasno duge tirade na temu vaše neljudskosti. Vrlo lako iz smirenog sarkazma mogu prijeći u pravi nalet bijesa sa svih vrištanjem i bacanjem stvari.

Jedina dobra stvar u vezi s njima je ta da ih bijes ne drži dugo. Sve dok im ne dajete savjete na temu kako je trebalo da postupe umjesto da bijesne, nadajte se brzom pomirenju.

RAK

Rakovi su strašno nježni, osjetljivi i puni razumijevanja. To isto očekuju zauzvrat. Ako osjete da ih ne volite dovoljno, ili da ih ne razumijete, padaju u očaj prije nego u bijes.

Ako ne promijenite ponašanje, prelaze na taktiku pasivne agresije, a ukoliko im ni to ne upali, prije će se sakriti negdje nego što će se posvađati s vama.

Kada su ljuti, najradije ne razgovaraju. Prilično su voljni razraditi svaki problem, ukoliko ih baš niste povrijedili do srži.

Važno je samo razgovarati s njima, jer, ukoliko ih ignorirate, to će shvatiti kao vašu krajnju nezainteresiranost za vaš odnos i vjerojatno će ga prekinuti.

Ono što ih najviše dovodi do ludila su izdaja i nelojalnost, i tada može doći do prave eksplozije bijesa, sa sve bacanjem stvari i urlicima. Reći će i mnogo stvari koje zaista ne misle, pa zato ne shvaćajte to osobno.

Kad se istutnje, lako će oprostiti većinu stvari, a o njima čak neće ni razgovarati s vama, već će se jednostavno pretvarati da se ništa nije ni dogodilo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2