Tokom dana ribama konacno krece na bolje, bikovi povedite racuna o vasim finansijama.

Tokom dana ribama konacno krece na bolje, bikovi povedite racuna o vasim finansijama.

Januar 13, 2022 Aus Von luca

OVAN

Dragi ovnovi, dešavanja koja vas očekuju danas će kod vas izazvati podeljena osećanja. Prvo vas mnogo problema na poslu očekuje i zbog njih ćete biti nervozni. Ali će vaš partner danas učiniti nešto velikodušno i sa tim postupkom će vam popraviti raspoloženje.

BIK

Dragi bikovi, vi bi trebali povesti više računa o nekim stvarima u vašem životu. Pre svega bi trebali povesti računa o vašim finansijama, jer vi vaš novac ne raspoređujete onako kako biste to trebali da činite. A takođe bi trebali mnogo više računa povesti o vašem zdravlju.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je veoma lep dan tokom kojeg ništa neće moći da vam pokvari raspoloženje. Vama su zvezde danas namenile samo sreću i zbog toga vas očekuju samo lepi trenuci. Vas danas na mnogim planovima vašeg života očekuju neočekivana, a pozitivna dešavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi zaista trebate prestati da praštate vašem partneru i trebate od njega zahtevati promenu. Upravo je vaš partner krivac za probleme koje imate na planu vaše veze. On često čini postupke koje ne bi trebao da čini, a vi povodom toga nešto trebate preduzeti.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je naporan i težak dan tokom kojeg vam neće biti aposlutno ni malo lako. Mnogo problema i to na mnogim planovima vašeg života vas očekuje danas. Upravo zbog toga će vam biti potrebno kako mnogo opreza, tako i velika staloženost.

DEVICA

Drage device, krajnje je vreme da vi počnete zahtevati dela od vašeg partnera, jer je vaš partner jak samo na rečima. Vaš partner mnogo toga govori, ali on malo toga čini. A zaista je vaš partner odgovoran za većinu problema kojih imate na planu vaše veze.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2