Tokom dana Strelcu se velika tuga sprema.

Tokom dana Strelcu se velika tuga sprema.

9 Marta, 2022 Off By luca

OVAN

Dragi ovnovi, desavanja koja vas ocekuju danas vam se ni malo nece dopasti. Vas ocekuje izuzetno mnogo problema i zbog toga vam nece biti ni malo lako. Vi cete danas imati osecaj da su svi protiv vas i zbog toga cete biti veoma nervozni.

BIK

Dragi bikovi, mnogo lepih trenutaka vas danas ocekuje, a vas lepi trenuci ocekuju pre svega na planu ljubavi. Sem toga vi cete isto tako uspeti da resite i neke probleme, a to ce biti od velikog znacaja za vas. Veoma lep i srecom ispunjen dan vam predstoji.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi morate poceti misliti na sebe. Vi morate prestati zanemarivati sopstvenu srecu. Sasvim je normalno to sto vi nemate srece u zivotu ako se zna da vi o sopstvenoj sreci uopste ne vodite racuna. Vi prosto morate poceti da pokazujete sebicnost.

RAK

Dragi rakovi, vas danas prvo ocekuju neki problemi na poslu zbog kojih cete biti veoma nervozni, ali vas posle toga ocekuju desavanja na planu ljubavi koja ce vam mnogo znaciti i koja ce vam dokazati da se vas partner menja na bolje. Turbulentan dan vam predstoji.

LAV

Dragi lavovi, vama ce se uskoro pruziti prilika da ucinite nesto sto ste zeleli da ucinite jos u proslosti. Vama ce se pruziti prilika da zapocnete vezu sa osobom koja vam se mnogo dopadala jos u proslosti. Vi cete uskoro moci da shvatite da se toj osobi dopadate.

DEVICA

Drage device, vas partner je navikao da mu vi prastate i zbog toga on uopste ne vodi racuna o svojim postupcima. Vas partner veoma cesto cini postupke koje uopste ne bi trebao da cini i vi upravo zbog toga trebate otvoreno razgovarati sa njim o svemu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2