Tokom NEDELJE… Jedan znak se bori za osobu koja NE ZNA DA CENI NJEGOVA OSEĆANJA!

Tokom NEDELJE… Jedan znak se bori za osobu koja NE ZNA DA CENI NJEGOVA OSEĆANJA!

September 26, 2022 Aus Von luca

OVAN

Naredna nedelja obilježena će biti raznim dešavanjima, no nešto će vas potpuno izbaciti iz takta i nećete znati kako da se postavite i ponašate. Naime, vaša bivša ljubav će pronaći način kako da dođe do vas, odnosno kako da vas kontaktira. Mix emocija strujat će vama i zaista nećete znati što da napravite.

 

 

BIK

Cijelu narednu nedelju, provest ćete u više nego dobrom raspoloženju. Tok cijele nedelje pratit će vas zvijezdana sreća i u svakom danu ćete imati razloge za sreću. Posebno će vam biti draga subota, jer u subotu vas očekuju lijepe promjene na ljubavnom planu.

 

 

BLIZANCI

Možemo reći da je pred vama jedna mirna i tiha nedelja koja vam neće zadavati nove brige i probleme. Dešavanja tokom nedelje,  neće biti od velikog značaja, ali ona koja će biti, u njima ćete pronaći radost i zadovoljstvo. Možemo reći da ćete biti posve opušteni i da nećete biti izloženi većem stresu.

 

 

RAK

Naredna nedelja će vam već od prvih dana započeti jako lijepo. Već u prvim danima iznenadit će vas jedan novčani dobitak. Ljubavni problemi će krajem nedelje nestati, jer ćete narednih dana uspjeti riješiti sve probleme i prepreke koje se nalaze među vama. Pred vama su lijepi dani.

 

LAV

Naredna nedelja donijet će vam nešto posve neočekivano i iznenadno, a to je odlična poslovna prilika, odnosno ponuda za novi posao i promjenu radnog mjesta. No, prije nego odlučite, dobro razmislite prije konačne odluke. Također će vam i ljubav donijeti lijepe zajedničke trenutke.

DEVICA

Narednu nedelju će vam obilježiti brojna dešavanja, no sve negativno i loše tokom naredne nedelje će vas zaobići. Ono što će najviše obilježiti naredne dane je na planu vašeg ljubavnog života. Točnije četvrtak će vam biti u znaku velike sreće za koju će biti zaslužna vaša voljena osoba.

Nastavak na sledećoj stranici… 

Seiten: 1 2