Tokom nedelje:Jedan znak počinje da sumnja u ODANOST DRAGE OSOBE!

Tokom nedelje:Jedan znak počinje da sumnja u ODANOST DRAGE OSOBE!

16 Januara, 2024 Off By luca

OVAN

Pred vama je  izuzetno burna sedmica u kojoj je itekako moguce da cete  se  razocarati u jednu osobu koja vam je izuzetno draga i vazna.Moguce je da ce sukob sa njom u vama da stvori neku vrstu nepoverenja prema drugim ljudima ali to je nesto sto ce na srecu veoma kratko da  traje.

BIK

Najtezi dan u ovoj sedmici kada ste vi u pitanju bice sreda i ako   ovaj dan uspete da prezivite bez sukoba sa vasim partnerom mozete smatrati da vam je ova sedmica bila uspesna….  I da vam je donela neke lepe stvari.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI

Realno stanje na poslu je mnogo bolje nego sto ste mislili ali cete se ove sedmice posvetiti resavanju problema koje imate  na poslovnom planu i pokusati da situaciju dovedete do savrsenstva.

RAK

Moguc materijalni dobitak. Jednostavno,moguce je da cete ove sedmice dobiti neocekivano priznanje za vas trud i rad .  To je nesto sto cve itekako moci da vas zadovolji i usreci  toliko da ce vam ljubav biti u drugom planu.

LAV

Nemojte  u toku ove sedmice pokusavati da ostvarite neke svoje stare planove, jer  jednostavno mogucnost za to je veoma mala. Moglo bi doci do toga da se gorko razocarate tako da je najbolje da sve ostavite kako jeste jer vam prvi dani aprila bas i nece biti talicni.

DEVICA

Niste srecni  u vezi u kojoj ste ali ne radite nista povodom toga i ne  trudite se da to popravite. Mozda bi bilo najbolje da i ove sedmice ne radite nista  i da vidite da li ce vas partner nesto da preduzme jer je ruku na srce on i kriv za sve ovo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2