Tokom ove sedmice: Raka ceka nesto posebno, Jarac prelazi preko ponosa…

Tokom ove sedmice: Raka ceka nesto posebno, Jarac prelazi preko ponosa…

September 14, 2022 Aus Von dea

 JARAC

Vi cete tokom ove sedmice odluciti da zaboravite na svoj ponos. Na svoj ego i na sve slicne stvari. Jer, shvaticete da postoji neko ko je vredan vase ljubavi. Da vam nece poci za rukom da tu osobu zaboravite i da samo kraj nje mozete biti srecni. Vi ste svesni svoje greske kao i toga da niste znali da cenite ono sto imate. Svesni ste toga da je vasa voljena osoba otisla od vas samo zato sto niste znali da cenite ono sto sto vam je pruzala.

A posto ste u medjuvremenu shvatili sve,sada je vreme da se borite da je vratite u svoj zivot. Naravno da to nece biti lako, ali svakako da treba da pokusate…

 

BIK

Vama je u dubini duse jasno gde gresite ali je stvar u tome sto vi to nikome necete da priznate. Mnogo razmisljate o jednoj vagi i iz dana u dan vam je jasno da je ona vasa sreca. Ali, gresite zato sto ne zelite da ucinite prvi korak. Sto cekate da ga  napravi ona,a  to se nece desiti.

Tokom ove sedmice bi ste vrlo lako mogli da dodjete do svoje srece ali ono sto moramo da kazemo jeste da mnogo zavisi i od vas. Da se nista nece i ne moze desiti samo od sebe.

Istina je da ce zvezde biti na vasoj strani sada vise nego ikada ranije. Da nista nije nemoguce za one koji su snazni i koji se bore. I vi treba da se ponasate u skladu sa tim. Imajte na umu da je ova sedmica period kada ce cuda biti moguca i kada cete moci da kazete da ste dobili svoju srecu. No,  nemojte da zaboravite da sreca prati  hrabre. Ako budete istrajni u svojoj borbi onda vam ni srece nece faliti. To je ono sto moramo da naglasimo. Nista nije nemoguce za onog ko ume da se bori. To je vazno da znate. Uzivajte u onome sto sledi ako budete bili dovoljno istrajni da idete ka svojim zeljama. Put do cilja je mnogo kraci i laksi nego sto mozete da zamislite.

Seiten: 1 2