TRIKOVI uz pomoć kojih možete ZAVESTI svakog MUŠKARCA na pravi način!

Morate u svakom momentu pre svega da verujete u sebe i da budete svesni sebe!

Pre bilo kakvih trikova i planova jako je bitno da svaka žena veruje u sebe. I da pre svega zna koji su njeni kvaliteti. Jer jedino na taj način ona će biti u stanju da zavodi i da osvaja. Takođe, jako je bitno da uvek imate jasne principe i kriterijume. I kada je ljubav sama u pitanju njih svakako treba da se držite. Jer samo na taj način muškarac će vas shvatiti ozbiljno. I u vama videti ženu koja vredi. Ženu koja ima kvalitete. I koja zaslužuje da bude voljena i poštovana. Takođe, sa druge strane svaka žena treba da zna neke sitne detalje i trikove. Baš one stvari u kojima uživa svaki pripadnik jačeg pola.

Morate da znate kada je samo zavođenje u pitanju tu nema puno reči. I jasno je da u nekim situacija reči često postaju i više nego suvišne. Muškarci su često i stava da su reči i nepoželjne kada zavodite neku osobu. Već oni su ti koji uživaju u konkretnim postupcima i samim gestovima. Tako da je na svakoj ženi da bude upućena u neke konkretne postupke i stvari.

Jako je bitno da svaka žena u nekom smislu privuče pažnju na sebe. U tom smislu da sve izgleda i više nego spontano i neplanski. A da u tim slučajevima akcenat stavite baš na muškarca koji vam se dopada. Videćete i više nego zanimljive i uzbudljive situacije. Situacije u kojima muškarci imaju jasan stva. I koji pre svega razmišljaju o signalima koji dolaze do njih. A da pritom nisu ni najmanje neukusni i napadni.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…