Tvoja sudbina do kraja godine:Horoskop po ciganskim kartama!

Tvoja sudbina do kraja godine:Horoskop po ciganskim kartama!

September 28, 2022 Aus Von dea

  Do kraja godine je ostalo jos samo par meseci. Evo sta vam sledi do kraja decembra…

 

OVAN

Do kraja godine vi morate da donesete neke odluke. Vrlo je moguce da cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto ste zeleli.Ali je isto tako moguce da cete se vecno kajati ako te odluke budu pogresne.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko vam na delu dokazuje svoju ljubav. Ako se do sada nije desio susret srodnih dusa, znajte da je samo pitanje dana kada ce to da se desi.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da naglasimo da postoji neko ko ume da se bori za vas. Neko ko ce znati da za vas sve uradi. Do kraja godine ce sasvim sigurno biti reseno vase emotivno pitanje. Nema sumnje da iskreno zelite da vas neko voli.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da postoji karma. Vi ste osoba koja je uvek bila tu za one koje voli. Nema nimalo sumnje da napokon dolaze dani kada ce karma biti uz vas i kada ce svako dobiti bas ono sto zeli.

 

LAV

Odlicno se osecate. Vama je iz dana u dan sve jasnije ko je osoba koja zasluzuje vasu ljubav. Do kraja godine vama sledi prilika za novi zivotni pocetak i nova sansa za srecu. Nema sumnje da ste to zasluzili.

 

DEVICA

Ljubav je vase drugo ime. Sada vam jako prija sto znate da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju emociju pokaze. Nemojte odustajati od onog sto zelite. Cuda su moguca.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2