TVOJE SU LAZI BILE SLATKE, i zbog njih sada NE VERUJEM u ljubav…

TVOJE SU LAZI BILE SLATKE, i zbog njih sada NE VERUJEM u ljubav…

14 Septembra, 2019 Off By DEA

Nisi bio u pravu. Ja nisam  zena koja ce ti dozvoliti da je  zavlacis.

Ja nisam zena koja ce ikada da pristane da ti  bude  druga,treca ili peta. Odlicno znam da si navikao na lake zene ali ja nisam jedna od njih i ja to nikad necu  biti.

Poceo si da se ponasas kao da mislis da si centar sveta. Kao da se samo tvoje zelje racunaju i kao da su samo tvoje potrebe vazne.

Ja nisam zena sa kojom ces moci kako hoces.

Ja nisam zena koja ce pristati da te deli i nisam ona koju mozes da  gurnes na dno. Nisam i neka ti to bude na umu.

Ne zelim da slusam reci izvinjenja. Ne zelim da slusam lazna obecanja jer mi je jasno da si ti covek koji voli samo sebe.

Naslusala sam ih se za ceo moj zivot i zelim da krenem dalje.

Stvarno to zelim.

Da te obrisem iz srca i da zaboravim da  si ikada postojao. Zelim da  se pravim da te  nikad nisam srela jer si mi  naneo  bola za dva  zivota.

Sama samm kriva jer ja nisam nikome verovala a nije da mi nisu pricali… Nije da mi nisu pricali da ti lazes.Nije da mi nisu rekli da ti samo sebe volis i samo o sebi mislis ali eto.. Zena kada  zavoli ona ne veruje  bas nikome i ja sam bila takva.

Verovala sam u bajke  koje si pricao i  zivela sam u lazi i u zabludi. Verovala sam u to da si ti  bice koje ima najvece srce i bice koje ce me voleti.Mislila sam da sam ti jedina i to je ono sto je najgore od svega.  Nikada nisam bila i nikada i necu biti.

Nastavak  na sledecoj strani….

Stranice: 1 2