U BOCI SE NALAZI VEOMA VAZNA PORUKA ZA TEBE! Izaberi jednu “BOCU“ i saznaj sta pise u poruci za tebe, a tice tvoje srece u periodu do KRAJA GODINE!

U BOCI SE NALAZI VEOMA VAZNA PORUKA ZA TEBE! Izaberi jednu “BOCU“ i saznaj sta pise u poruci za tebe, a tice tvoje srece u periodu do KRAJA GODINE!

Juni 20, 2018 Off By Pleomax993

Godina je odavno pocela, vec smo presli polovinu godine, a do kraja godine je ostalo mnogo vremena, sigurno da sve nas zanima sta nas ocekuje do kraja godine, sigurno da su nam svima potrebni neki odgovori…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

PORUKA U BOCI A.

 

Od pocetka godine u vasem zivotu su se idesavale mnoge stvari, imali ste vi razloga za zabrinutost ali isto tako i za srecu, medjutim vi ocekujete od perioda do kraja godine da vam on, pre svega donese veliku srecu.

U boci koju ste izabrali se nalazi poruka, a evo sta pise u poruci za vas, sta vas ocekuje do kraja godine:

“Vama ce period do kraja godine biti mnogo lepsi, u odnosu na period koji je sada iza vas, vas ce u ostatku godine ocekivati velika sreca, ipak jedan mesec ce se izdvojiti i biti poseban za vas, za vas ce biti mesec avgust najlepsi do kraja godine, vama ce mesec avgust doneti veliku ljubavnu srecu, vasa veze ce tokom meseca avgusta biti veoma uspesna, a takodje vas tokom meseca avgusta ocekuje prosidba, sto se tice ostalih meseci i oni ce vam takodje proteci u sreci, ono sto je vazno za vas jeste to sto do kraja godine necete imati nikakvih vecih problema“.

U poruci za vas pise da vas ocekuje veoma lep period do kraja godine, u poruci pise da cete uzivati u ljubavnoj sreci, pise da ce vam najlepsi mesec biti mesec avgust posto vas tada ocekuje prosidba, dakle vas ocekuje predivan ostatak godine ispunjen srecom, to pise u poruci koja se nalazi u boci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3