U  naredna 72 sata  Bikovi rastreseni a Ovnovima se sprema nesto sjajno.

U naredna 72 sata Bikovi rastreseni a Ovnovima se sprema nesto sjajno.

Februar 20, 2023 Off By luca

OVAN

Dragi ovnovi, horoskop  za naredna tri dana  otkriva da će vam se desiti nešto sjajno. Vama će naredni dani doneti novčani dobitak koji će vas oduševiti. Vaša finansijska situacija će se konačno promeniti i to na bolje.

BIK

Dragi bikovi, vama naredni dani malo toga dobrog donose. Oni vam pre svega donose negativna dešavanja. Nažalost, neke osobe do kojih vam je stalo će učiniti postupke sa kojima će vas jako mnogo razočarati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, naredni dani će vam biti veoma mirni. Oni vam neće doneti previše toga bitnog. Zapravo vam predstoje dani tokom kojih ćete konačno moći da se odmorite. A vama naredni dani zaista neće doneti nikakve probleme.

RAK

Dragi rakovi, horoskop   utorak sredu i cetvrtak  otkriva da vam stiže čarolija u ljubavi. Vama će se na planu ljubavi vašeg života desiti nešto veoma lepo. Ono što vas očekuje se može nazvati pravim ljubavnim iznenađenjem.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete morati da budete veoma oprezni tokom narednih dana ako želite da izbegnete probleme. Vama položaj planeta neće odgovarati i baš zbog toga će vam tako malo toga pogodovati i polaziti za rukom.

DEVICA

Drage device, vama će naredni dani doneti dešavanja na koja dugo vremena čekate. Naime, vi ćete tokom narednih dana prvo uspeti da promenite poslovnu, pa će se posle toga promeniti i situacija na planu vaše veze.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2