U naredna 72 sata skorpije nemojte biti posesivne jer vam u tom slucaju sledi ljubavna kriza !

U naredna 72 sata skorpije nemojte biti posesivne jer vam u tom slucaju sledi ljubavna kriza !

Februar 4, 2023 Aus Von luca

OVAN

Morate da znate da kroz ljubomorne postupke samo udaljavate voljenu osobu od sebe. Nema potrebe da se na taj način suočavate. I da na taj način stvarate tenziju i napetost u samom odnosu. Jer budite sigurni ništa korisno niti dobro kroz takvo ponašanje nećete dobiti.

BIK

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da se suočite sa čistom istinom u oči. Pravo je vreme da pre svega budete potpuno iskreni prema sebi. Da na pravi način sagledate odnos koji trenutno imate u svom životu. I da dođete do nekih bitnih zaključaka koji će dosta toga promeniti u vašoj glavi.

BLIZANCI

Blizanci, sasvim je jasno da u svoj glavi imate neke planove koji nisu baš izvodljivi. I da na taj način samo sebi otežavate. Stvarajućii u svojim mislima potpunu zabludu. Jer pre svega da biste bili srećni istinski morate da budete i realni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Osećate da se u vama budi iskrena emotivna hemija i zanosnost. I sve to u vama dodatno budi motivaciju i želju da velikim promenama. Pa u tom smislu jako je bitno da pratite svoj osećaj i svoje srce. Jer ćete na taj način biti pre svega sigurni u sebe, ali i u sve ono što radite.

LAV

Jako je bitno da sada pokažete znatno više razumevanja i poverenja. Jako je bitno da pre svega naučite da se u nekim segmentima kontrolišete. I da u svemu tome budite u potpunosi posvećeni. Da budete svakako ono što jeste, ali da u nekim situacijama znate jasno da postavite granicu.

DEVICA

Već duže vreme imate osećaj da odnos sa voljenom osobom ne funkcioniše baš kako treba. I da prosto postoje određeni problemi koji vam u tom smislu stvaraju napetost. Pa shodno svemu tome jako je bitno da o svemu dobro razmislite. I da pre svega budete spremni da se suočite sa realnim odnosima.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2