U ovom znaku zodijaka su rodjeni NAJVECI DZENTLMENI!

Od samog rođenja jako je bitno da muškarcima usadite neke osnovne postupke i gestove kojima treba da se vode. Kojih treba slepo da se prdržavaju kada su pripadnice lepšeg pola u pitanju. Tako da u ovog segmentu jako veliku ulogi igra upravo i kućno vaspitanje. Odnosno ono šta i kakv primer nose pripadnici jačeg pola iz kuće.

Način na koji se muškarac ophodi prema ženi dosta govori o njemu i njegovim vrlinama i karakteristikama. Ukoliko pored sebe imate muškarca koji pripada znaku zodijaka VODOLIJE znajte da ste prava srećnica.

Ovo su muškarci koji posvećuju neizmernu i bezuslovnu pažnju i ljubav. Sve će uraditi za svoju lepšu polovinu. Njena sreća, zadovoljstvo i ispunjenost su mu na prvom mestu.

Pripadnici jačeg pola rođeni u znaku VODOLIJE definitivno važe za najveće džentlmene. Onog momenta kada shvate da su upoznali ženu svog života. Onu koja je u potpunosti osvojila njihovo srce i pažnju, oni postaju apsolutno posvećeni i odani.

Njima je njihova lepša polovina centar sveta i sve se okreće oko nje. Na dnevnom nivou u stanju su da joj priušte brojna iznenađenja. Njihova žena je uvek srećna i zadovoljna. Vreme koje provode zajedno je pre svega ispunjeno romantikom, osećanjima, a ljubav odiše na svakom  koraku.

Nikada sebi ne bi oprostili činjenicu da svoju partnerku namerno povrede ili iznevere. Ukoliko to i učine, čak nesvesno, neće imati mira dok se ne iskupe i ne dobiju iskren oproštaj. Jako im je bitno da je odnos jasan i čist. Ne vole da povređuju, iz razloga što isto to ne bi voleli da oni dožive.

Nastavak na sledecoj stranici…