U VEZI STE SA RIBOM? One će vam OBELEŽITI ŽIVOT, ali postoje i neke PREPREKE!

U VEZI STE SA RIBOM? One će vam OBELEŽITI ŽIVOT, ali postoje i neke PREPREKE!

Juli 26, 2018 Off By luca

Zauvek ćete pamtiti ovu ljubav!

Veza koja se pamti do kraja života definitivno je ona s Ribom – senzualna, romantična, puna strasti, osećanja i duboke povezanosti. Riba će bez problema ležati s tobom i slušati te kako pričaš o svojim snovima, željama i nadama dok te gleda svojim sanjarskim očima.

Kao što to uvek biva, svaki horoskopski znak ima svoje mane i vrline pa i Ribe za koje se kaže da u sebi nose pomalo od svakog znaka. Negativnosti koje se mogu pojaviti u odnosu s ovim znakom, navodi „Elite Daily“, jesu lenjost, pesimizam i bežanje od problema. Dobro je znati kako se ova tri problema manifestuju kako bi na vreme mogli da poboljšaju odnos sa svojim Ribom.

Koriste snove kako bi pobegli od stvarnosti

Ako tvoja Riba stalno ostaje duže na poslu, ne mora odmah da znači da ima nekog drugog, već da jednostavno trči za ostvarivanjem snova. No, ako je nesrećna, Riba će sve svoje slobodno vreme potrošiti na potragu za svojim snovima, ali će se potpuno odmaknuti od tebe. Riba tada možda nije ni svesna da te izbegava i skriva se od problema. Čini se da upravo vi morate biti ti koji će svog partnera Ribu naterati da sedne i objasni zašto se ponaša tako neodgovorno. Imajte strpljenja, jer vam možda neće odmah reći šta je muči.

 

Nastavak na sledecoj   strani…

Seiten: 1 2