UKOLIKO STE ZABRINUTI I NE ZNATE ŠTA SE DEŠAVA SA VAŠIM ORGANIZMOM , A IMATE OVE SIMPTOME, ZNAJTE DA STE PREVIŠE POD STRESOM I DA VAM JE NEOPHODAN ODMOR!!!

UKOLIKO STE ZABRINUTI I NE ZNATE ŠTA SE DEŠAVA SA VAŠIM ORGANIZMOM , A IMATE OVE SIMPTOME, ZNAJTE DA STE PREVIŠE POD STRESOM I DA VAM JE NEOPHODAN ODMOR!!!

Februar 8, 2019 Off By Jovana

Kako živimo u veoma burnom i brzom vremenu, prebukirani smo obavezama i dnevnim rutinama, veoma često nam se dešava da se naše telo i psiha ne osećaju dobro, a da i sami ne znamo razlog što je to tako. Neophodno je sigurno da se rasteretite i posvetite sebi. U nastavku teksta pročitajte simptome koji vam ukazuju na činjenicu da pod hitno morate da promenite stil i sam način života.

  • Spavate sasvim dovoljan broj sati, a i dalje ste hronično neispavani!!!

Ove je najčešći pokazatelj da ste svakodnevno pod velikim stresom i da ste brebukirani obavezama. Ukoliko imate dobar, kvalitetan i redovan san, a i dalje niste odmorni i ne ustajete sa elanom i voljom, znajte da razlog ove pojave leži negde drugde. Morate da promenite način života i da iz svojih dnevnih rutina izbacite neke obaveze kako biste se posvetili sebi.

  • I pored jakog i veoma glasnog alarma ne uspevate da se probudite!

Nemojte uopšte da se čudite ovakvim pojavama i reakcijama vašeg organizma. Nikako ne treba da se plašite i da mislite da nešto nije u redu sa vašim zdravljem. Ovo je samo posledica prekomernog i učestalog stresa i vaš organizam kada zaroni u san prosto ne reaguje na spoljašnje zvuke. Utonete u san i tu vaše tele pronalazi spas.

  • Često se budite tokom noći, imate težak i ružan san!

Ukoliko sebi priuštite miran i bezbrižan san samim tim i snovi će vam biti veoma spokojni i lepi. Međutim ukoliko ležete nemirni i pod velikom dozom stresa naravno da će vas u toku noći probuditi košmari koji su rezultat negativne energije koja kruži vašim telom i bićem. Oslobodite se nje pod hitno. Ako se već često budite znajte da iza toga isto stoji stres koje ne može na drugi način na izbije iz vas.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

Stranice: 1 2