Umerenost, gracioznost, lepota, dobrota, emotivnost i razumevanje – sve su to veliki kvaliteti pripadnika znaka RIBE! Ribe su jedan BESPREKORAN znak!

Umerenost, gracioznost, lepota, dobrota, emotivnost i razumevanje – sve su to veliki kvaliteti pripadnika znaka RIBE! Ribe su jedan BESPREKORAN znak!

29 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Izuzetno retke su osobe kod kojih se skoro pa nikada ne primecuju mane, retke su osobe koje svojim ponasanjem nikada ni spontano ne povreduju druge ljude, medjutim sigurno da takve osobe postoje, a takve su osobe upravo one koje su rodjene u znaku Ribe…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Ribe – znak koji prosto pleni kvalitetima, kvaliteta toliko ribe poseduju da je nekada veoma tesko odluciti po cemu su prepoznatljive.

Ribe su osobe koje nisu pohlepne, ribe su osobe koje ne vodi neka ogromna ambicija, ribe su osobe koje znaju sta im je dovoljno za srecu, pa zbog toga ribe krasi osobina koju imaju samo retke osobe danas a to je umernost.

Umerenost je osobina koju danas pokazuje veoma mali broj ljudi, a ribe uvek pokazuju svoju umerenost, nikada ribe ne teze nekim neverovatnim uspesima, ne teze ribe nekom bogastvu, ribe su umerene i skromne, one znaju sta im je potrebno za srecu.

Veoma retko se ribe isticu, one to ne zele, ali ribe se nekada isticu iako to ne zele, ribe se isticu zbog svoje prirodne lepote, lepota riba je nesto zbog cega ribe zele svi u svom okruzenju, a uz lepotu riba uvek ide i njihova gracioznost, a gracioznost riba se uvek primeti u njihovom ponasanju, ribe prosto izgledaju izvanredno, pa zbog toga se ipak nekada isticu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3