USKORO DOLAZI NOC KRVAVOG MESECA! Izaberi jednu sliku “KRVAVOG MESECA“ i saznaj sta treba da ucinis kako bi IZBEGAO PROBLEME I VELIKU TUGU!

USKORO DOLAZI NOC KRVAVOG MESECA! Izaberi jednu sliku “KRVAVOG MESECA“ i saznaj sta treba da ucinis kako bi IZBEGAO PROBLEME I VELIKU TUGU!

Juli 10, 2018 Off By Pleomax993

Noc krvavog meseca zbog svog uticaja moze da donese velike probleme i  tugu ljudima, ipak ti problemi se mogu izbeci, a upravo noc krvavog meseca uskoro stize, noc krvavog meseca je 27. jula, a upravo tada krvavi mesec moze da donese velike poteskoce ljudima…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

KRVAVI MESEC  A.

 

Zbog uticaja krvavog meseca mnogo toga se moze promeniti u vasem zivotu, a uticaj krvavog meseca moze da vam donese mnogo tuge i problema, a vama nista nece pogodovati u zivotu od noci krvavog meseca 27. jula pa sve do 4. avgusta, ipak vi mozete izbeci tugu i probleme.

Zbog uticaja krvavog mesesa na vas vi cete osecati veliku nervozu, ali ne smete dozvoliti da vas ta nervoza pobedi, nego trebate pokusati da budete smireni, takodje tokom tog perioda ne smete uopste pokazati nepoverenje prema voljenoj osobi, nego vasoj voljenoj osobi trebate verovati.

Isto tako tokom tog perioda trebate obratiti paznju na to kome odajete vase tajne, najbolje po vas bi bilo da vase tajne ne govorite nikome, jer ako ih budete otkrivali to ce vam doneti velike probleme, a takodje i tugu, treba da znate da se necete osecati srecno tokom perioda izmedju 27. jula i 4. avgusta, ali isto tako treba da znate da je sve to zbog uticaja krvavog meseca, dakle potrebno je da verujete voljenoj osobi, da nikome ne odajete vase tajne i da pokusate da ne budete previse nervozni, jedino na takav nacin mozete izbeci neke velike probleme i veliku tugu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3