Uvijek će postojati ta jedna osoba koju nikada nećeš zaboraviti

Uvijek će postojati ta jedna osoba koju nikada nećeš zaboraviti

Juli 3, 2019 Off By luca

Uvijek će postojati ta jedna osoba. Jedna osoba koja će ostati u tvom srcu sve do tvog posljednjeg daha. To je osoba koja će uvijek imati komad tvog srca. To je jedna osoba koja te promijenila i utjecala na način na koji nisi ni znala da ćeš postati.

I bez obzira koliko se trudila i bez obzira koliko dugo je ta osoba bila pokraj tebe, sama pomisao na nju zaustavit će ti disanje. Nećeš se moći riješiti tog duha i njegove sjene.

Ona će ti uvijek dolaziti u najljepšim snovima i u noćnim morama.

No, zar to nije predivna stvar?

Znati da te ta osoba voljela. Da si bila dragocjena i obožavana od te osobe koja te činila sretnom. Koja te izgradila. Koja te preoblikovala.

Koja te poučila koliko si predivna, koja ti je pokazala da si dostojna vjerne i divne ljubavi.

I iako ta osoba više nije pokraj tebe, čak i ako je vaša ljubav kratko trajala, ona će i dalje ostati unutar tvojih kostiju i tvojih stanica i u tvojoj mišićnoj memoriji. Ta ljubav će i dalje biti snažno živa u tebi.

Jer, iako je ova osoba sada negdje drugdje, pokazala ti je koliko si čarobna. Pokazala ti je koliko si lijepa i sposobna. Njegova te ljubav  naučila da zaslužuješ biti sretna s njim ili bez njega.

Njegova ljubav te naučila kako voljeti i biti voljena. I da to zaslužuješ.

Nemoj gledati na njegov odlazak kao na tragediju. Ne tretiraj njegov odlazak kao grmljavinu čija kiša stalno po tebi pada. Gledaj na njegov odlazak kao na svoj novi početak.

Gledaj na njegov odlazak kao otvoren put prema novoj  ljubavi i novoj vrsti čarolije. Ne dopusti da ostane gorčina u tebi. Ne dopusti sebi da njegov odlazak zaustavi vjeru u ljubav.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2