Uz ove STILSKE TRIKOVE kombinujte CRNU BOJU na više načina!

Uz ove STILSKE TRIKOVE kombinujte CRNU BOJU na više načina!

10 Septembra, 2019 Off By Jovana

Ono što je sasvim jasno jeste da crna boja nikada ne uzlazi iz mode. Sa ovom bojon nikada ne možete da pogrešite. Prosto ona je u modi uvek i za svaku priliku. Prosto to je boja koja nam daje osećaj sigurnosti i atraktivnosti. Odaje utisak jake i stabilne ličnosti. Ličnosti koja čvrsto stoji na svojim nogama. Koja zna šta hoće u svom životu. Pre svega to je boja koja stupa na snagu prvenstveno kada dođu ovi hladni dani. Tada u principu sve modne industrije potežu za tamnijim tonovima. Tonovima u kojima svakako prednjači crna boja. Ali ono što je siguro jeste da crna kombinacija ne mora uvek da izgleda dobro. I za nju morate da znate neka osnovna pravila.

Baš zato što i crni outfit ne mora uvek da izgleda dobro!

Jeste da u većini situacija svi posežemo za onom proverenom kombinacijom. Kombinacijom koja podrazumeva crnu boju. Boju sa kojom nikada ne možete da pogrešite. A da li je to zaista uvek tako? Nije. Ali uz pomoć nekoliko stilskih trikova vi ćete biti kraljica crnog outfita.

U nastavku pročitajte o kojim savetima je reč!

Jako je bitno da u kombinaciju uvrstite nekoliko vrsta materijala!

Ovo će biti svakako i više nego upečatljiva i atraktivna kombinacija. Kombinacija u kojoj mešate svilu, teksas i kožu. I sve to u crnoj boji. Sa ovim postupkom sigurno ćete biti i više nego viđeni i zapamćeni. Tako da ovu kombinaciju svakako treba da iskoristite za hladne jesenje dane. Dane u kojima crni outfit svakako dominira! To je upravo ono vreme gde ćete svaki vaš nedostatak moći da sakrijete. A ukoliko to pametno uradite vaša ženstvenost svakako možete da se istakne u prvi plan. Zato je bitno da budete hrabri i da sebi dozvolite varijacije i razne kombinacije. U istraživanju onog što vama svakako najbolje stoji.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2