Uz ove STILSKE TRIKOVE kombinujte CRNU BOJU na više načina!

Uz ove STILSKE TRIKOVE kombinujte CRNU BOJU na više načina!

Septembar 10, 2019 0 By Jovana

Ono što je sasvim jasno jeste da crna boja nikada ne uzlazi iz mode. Sa ovom bojon nikada ne možete da pogrešite. Prosto ona je u modi uvek i za svaku priliku. Prosto to je boja koja nam daje osećaj sigurnosti i atraktivnosti. Odaje utisak jake i stabilne ličnosti. Ličnosti koja čvrsto stoji na svojim nogama. Koja zna šta hoće u svom životu. Pre svega to je boja koja stupa na snagu prvenstveno kada dođu ovi hladni dani. Tada u principu sve modne industrije potežu za tamnijim tonovima. Tonovima u kojima svakako prednjači crna boja. Ali ono što je siguro jeste da crna kombinacija ne mora uvek da izgleda dobro. I za nju morate da znate neka osnovna pravila.

Baš zato što i crni outfit ne mora uvek da izgleda dobro!

Jeste da u većini situacija svi posežemo za onom proverenom kombinacijom. Kombinacijom koja podrazumeva crnu boju. Boju sa kojom nikada ne možete da pogrešite. A da li je to zaista uvek tako? Nije. Ali uz pomoć nekoliko stilskih trikova vi ćete biti kraljica crnog outfita.

U nastavku pročitajte o kojim savetima je reč!

Jako je bitno da u kombinaciju uvrstite nekoliko vrsta materijala!

Ovo će biti svakako i više nego upečatljiva i atraktivna kombinacija. Kombinacija u kojoj mešate svilu, teksas i kožu. I sve to u crnoj boji. Sa ovim postupkom sigurno ćete biti i više nego viđeni i zapamćeni. Tako da ovu kombinaciju svakako treba da iskoristite za hladne jesenje dane. Dane u kojima crni outfit svakako dominira! To je upravo ono vreme gde ćete svaki vaš nedostatak moći da sakrijete. A ukoliko to pametno uradite vaša ženstvenost svakako možete da se istakne u prvi plan. Zato je bitno da budete hrabri i da sebi dozvolite varijacije i razne kombinacije. U istraživanju onog što vama svakako najbolje stoji.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2