UZALUD sva moja ljubav, TI  i JA nikada necemo PRED OLTAR stati…

UZALUD sva moja ljubav, TI i JA nikada necemo PRED OLTAR stati…

9 Oktobra, 2019 Off By DEA

 Par. TI i ja nikad  necemo biti par. TI i ja nikad necemo setati ulicama zagrljeni. Ti i ja se necemo nikad drzati za ruku …

Ti i ja nikad necemo biti par jer  da bi smo bili moramo oboje da volimo. To u nasem slucaju nije moguce. Ja dajem sve od sebe ali tebi nikad nije bilo ni vazno ni bitno kako je meni.

Ja  cu    ostariti ili sama ili sa nekim   do koga mi  nije bas nimalo stalo ali nikad necu biti tvoja.

Ne vredi kad voli jedno a u nasoj sam prici ja jedina koja voli.

Zivot sam ti dala ali tebi je nekako uvek bilo malo. I da umrem sutra i da me nestane ti bi se samo nasmejao i rekao bi da te ja nisam ni volela puno. Ja to dobro znam. Bio si sve sto sam zelela ali zivot je cudo i dzabe mi je sve kad ti mene  nisi voleo bas nikada i bas nimalo.

Zivot  sam svoj  zelela da ti predam da bi se smejao i bio srecan  a tebe cak nisu nimalo bolele ni moje suze. Nikad jer si hladan kao led i jer si bice koje ce umeti da bude  sebicno do kraja svog  zivota jer si takav rodjen. Da volis samo sebe znas i  umes i   uzalud mi je sva ljubav ovog sveta i uzalud je sto ja cinim sve kad tebi nisam bitna.

Ti i ja nikad necemo biti par. TI i ja nikad necemo biti jedno. Ti i ja nikad necemo imati decu niti stati pred Oltar. To je sve sto sam zelela.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2