VAGAMA dolaze jako lepi dani. JARČEVI ne krijte ono što želite. Jedan znak mora da sluša RAZUM, a ne SRCE!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da pokažete odlučnost i jak karakter. Da ste prosto spremni i sposobni da donesete veoma važne životne odluke. Na poslovom planu očekuju vas veliki uspesi ukoliko budete uporni. Jer to je nešto što se sada traži od vas.

BIK

Imate veoma izražajan osećaj za predviđanje situacije i u tome ste dominantni. Zato se pokažite u pravom smislu te reči. I iskoristite to što ste sposobni i precizno analizirate situacije. Jer samim tim vi ste u značajnoj prednosti u odnosu na druge kolege.

BLIZANAC

Jako je bitno da opratite pažnju na sve komentare koje uočite u okruženju. Kao i na sugestije i kritike koje dobijate. Jer iz toga možete dosta toga da naučite. Zato budite veoma pametni i sve okrenite u svoju korist. Jer ćete imati i više nego korisne informacije kod sebe.

RAK

Pre svega pokušajte veoma realno da sagledate kolike su vaše sposobnosti. I da na osnovu njih gradite planove i ciljeve. Jer u suprotnom postoji veliki rizik da ćete pogrešiti. Zato se pre svega fokusirajte na sebe. Jer iz toga možete dosta toga novog da naučite.

LAV

Vi ste osoba koja ima jako dobar govor i samim tim utičete na kolege. Vaši ciljevi i sama vizija su nešto što je očigledno i dostupno svima. A samo vi imate tu moć da ljude ubedite u te korake. Zato pokušajte iz svega toga da izvučete nešto zbog čega ćete biti ponosni.

DEVICA

Već duže vreme osećate se veoma nestabilno i nejasno. Ni sami ne znate šta je to što biste voleli da radite. I u kom smeru želite u budućnosti da idete. Zato je pravo vreme da istražite sve mogućnosti oko sebe. I da izaberete onu koja će najviše odgovarati vašim kriterijumima.

Nastavak na sledećoj stranici…