VAGA i BIK: Nikada se ne vracaju NA STARO, od njih niko OPROSTAJ ne treba da trazi, posto ga sigurno NECE DOBITI!

VAGA i BIK: Nikada se ne vracaju NA STARO, od njih niko OPROSTAJ ne treba da trazi, posto ga sigurno NECE DOBITI!

8 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Pripadnici znaka Vage i Bika su osobe koje imaju strpljenja, one mogu da sacekaju da se neka osoba promeni, mogu nekoj osobi da pruze drugu priliku, ali kod njih sve ima svoju granicu, pa onda kada se pripadnici znaka Vage i Bika odluce za kraj onda to je vecno, i niko ne treba da im trazi oprostaj, posto oprostaj nece dobiti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

VAGA

 

Vage su osobe koje nista ne prepustaju slucaju, za sve vage imaju spremno resenje, na sve su vage spremne i njih niko ne moze iznenaditi.

Vage su osobe koje su okruzene samo dobrim ljudima, vage dobro paze kome poklanjaju svoje poverenje i to iz razloga sto zele da izbegnu nepotrebna razocarenja.

Veliko strpljenje vage imaju, upravo su one poznate po strpljenju, ali i strpljenje vaga ima svoje granice, a kada vaga izgubi strpljenje, kada izgubi veru u promenu neke osobe onda je to zauvek i vaga toj osobi sigurno nece oprotiti.

Mnogo je vagama stalo do drugih ljudi, vaga pomazu drugim ljudima da se promene, pomazu im da isprave svoje greske, ali kada vaga primeti da se to nikada nece desiti i da se neka osoba nece promeniti onda vaga jednostavno ode od nje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3