VAGA i RIBE  – Dva znaka koja je “ZIVOT NAUCIO“ da mogu VEROVATI SAMO SEBI

VAGA i RIBE – Dva znaka koja je “ZIVOT NAUCIO“ da mogu VEROVATI SAMO SEBI

November 8, 2022 Aus Von luca

Veoma cesto na kraju krajeva shvatimo da se mozemo osloniti samo na sebe, a sto to pre shvatimo, to je bolje po nas, ipak postoje osobe koje su to shvatile odavno, postoje osobe koje se oslanjaju samo na sebe, postoje osobe cije je poverenje zaista “skup poklon“ a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Vage i Ribe…

 

VAGA

 

Vaga je znak koji zeli sve da kontrolise, vaga nadstoji da svoj zivot ima u svojim rukama, vaga zeli da kontrolise sva desavanja u svom zivotu.

Mnogi smatraju da su vage previse opterecene kontrolom, ali zapravo je to jedna od velikih prednosti vaga, vage prosto ne prepustaju nista slucaju, vage su spremne na sve.

Vage su osobe koje su mnogo puta u zivotu bile povredjene, i to su vaga bile povredjene zbog postupaka ljudi kojima su vage najvise verovale, a upravo je vagama to mnogo tuge donelo, a isto tako vage su nekada ocekivale pomoc nekih osoba oko nekih bitnih stvari, a te osobe uopste nisu pomogle vagi, upravo je vaga tada shvatila da se moze osloniti samo na sebe, upravo su tada vage naucile vaznu zivotnu lekciju, naucile su vage da uvek mogu racunati samo na sebe.

Sada je situacija drugacija, sada vage ne ocekuju niciju pomoc, a njima ni nije potrebna bilo cija pomoc, vage se sada oslanjaju samo na sebe.

Vage su veoma sposobne, a takodje vage veruju u sopstvene mogucnosti upravo zbog toga vage mogu sve sto pozele, vage mogu sve da ostvare samostalno.

Vage veoma malo veruju drugim ljudima, jednostavno mnoge osobe nisu opravdale poverenje vaga pa vage sada ne zele da ih opet neka osoba povredi, upravoj e zbog toga sada poverenje vaga “skup poklon“, za poverenje vaga je se potrebno izboriti brojnim delima, vage svoje poverenje ne poklanjaju svakome nego sam onim ljudima koji to zasluze brojnim delima.

Upravo zbog svega ovoga vage i jesu uspesne,  a takodje i postovane, vage beleze uspehe samo zbog toga sto se uvek oslanjaju samo na sebe, a vage takodje imaju mnogo srece u zivotu zbog toga sto vage nemaju osobe u svom zivotu koje ih mogu  povrediti, a to je zbog toga sto vage svoje poverenje ne poklanjaju olako.

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2