Vaga  jaca i od same sebe intiligentna i hrabra.

Vaga jaca i od same sebe intiligentna i hrabra.

September 18, 2022 Aus Von luca

VAGE SU NEZNE POUZDANE I KREATIVNE

Njena motivacija ima odlične razloge  za postizanje željenih ciljeva, jer je povećana njena aktivnost.  Uvijek je pod dejstvom inspiracije, jer je ona glavni pokretač, kako bi imala osnovne životne aktivnosti.

Optimistična je i pozitivno gleda na svijet, te se oslanja na one koji joj ulijevaju najviše nade.

Perspektivna je, inteligentna, uvijek poduzetna i hrabra. Dobre je naravi, obrazovana, inteligentna i na pravi način djeluje.  Ona je osoba koja svjesna svojih kvaliteta, sigurna u sebe i blista u punom sjaju.  Razvija zdravo samopouzdanje zajedno sa drugim pozitivnim osobinama i navikama.

Otvoreno pruža podršku, iskazuje pohvale i razvija osjećaj odgovornosti, te stvara realnu sliku o sebi i svojim mogućnostima.

Uvijek stvara zdravu porodičnu atmosferu, a koja je zasnovana na međusobnoj ljubavi, podršci i velikom razumijevanju.  Uvijek ulazi u toplo porodično okruženje, uživa u svakodnevnim razgovorima i uvijek svoj život čini uspješnim i zadovoljnijim.

Uz svaku svoju želju uvijek ide prema zacrtanim ličnim i profesionalnim ciljevima.

Porodica joj je pravo blago, koja joj pomaže da razumije, kako je porodica trajna i kako se oblikuje čitav porodični sistem.  Porodica joj uvijek funkcioniše, razvija se i prilagođava novim životnim okolnostima. Poznata je po odlučnosti i odvažnosti.

Optimistična je, dobronamjerna i uvijek je vedrog duha.

Karakterna je, jednostavna , a što je vodi kroz život. Može se uvijek pohvaliti vjerom u sebe, jer njen um  nikad ne miruje. Veoma je smirena, a njena upornost pokazuje kako uz mnogo truda i volje može ostvariti svaki svoj cilj.

 

Nastavak na sljedećoj stranici

Seiten: 1 2