VAGA ne voli da se SVETI nikome, jer zna da BOG vraća SVAKOME kako je ZASLUŽIO!

VAGA ne voli da se SVETI nikome, jer zna da BOG vraća SVAKOME kako je ZASLUŽIO!

20 Januara, 2024 Off By luca

VAGA ne voli da se SVETI nikome, jer zna da BOG vraća SVAKOME kako je ZASLUŽIO! U ovom članku ćemo se malo posvetiti karakteru VAGA, šta ne voli i uopšteno. Mnogo zanimljivih stvari smo spremili o Vagama koje volite, šta one ne vole a šta vole. Nadamo se da ćete uživati i da ćete pronaći stvari koje opisuju karakter naših dragih VAGA! U nastavku teksta pročitajte detaljnije…

Ako se neka VAGA pronađe u ovom članku šta ne voli a šta obožava, neka ostavi komentar…


PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DIVNA LJUBAV

VAGA samo ne voli kada je neko iskorištava i laže. Tada se pretvara u hladnokrvnu kučku za koju više ta osoba ne postoji. Inače, ljubav sa njom je pravi raj za zemlji. Jer Vagin karakter je nježan i divan poput pahulje. Ali umije i da bude hladan i temperamentan, ako Vaga tako odluči. Inače, kod nje je sve po zasluzi. Ljubav uzvraća tri puta više a mržnju ignorisanjem.


Veza sa Vagom umije da bude nešto najljepše što ste ikada imali. Ona je kao osoba mekana, mazna i pažljiva. Naučiće Vas na njenu pažnju i razmaziti ljubavlju. Međutim, jedino što očekuje zauzvrat je poštovanje, vjernost i iskrenost. Nije neko ko samo želi korist od partnera. Istini za volju, VAGA ne voli kada je pokušavaju kupiti, jer to joj ne predstavlja zadovoljstvo.


 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI….

Stranice: 1 2