VAGA:    Zna sta HOCE od  ZIVOTA  i ume  da VOLI DO BOLA ali i da  jednako jako MRZI!

VAGA: Zna sta HOCE od ZIVOTA i ume da VOLI DO BOLA ali i da jednako jako MRZI!

November 5, 2022 Aus Von luca

VAGA

Ovo je znak koji je spreman na sve i znak koji ume da voli kao nijedan. To je cinjenica i to je ono sto  je manje poznato   kada je vaga u pitanju. Zato sto, jednostavno, ona je znak koji ce vam dati dusu i koji ce uvek i u svakom slucaju biti uz vas iako se  cini da nije tako.

Ono sto moramo da naglasimo jeste  da svi misle da vaga ne zna sta zeli i da je neko kome je potrebno mnogo da donese i najmanju odluku. No,  to je istina, ali nije zato sto je osoba koja ne zna sta  hoce vec zato sto  je tipicni primer nekog    ko ne zeli nikoga da povredi. Jako je vazno da kazemo da je osoba rodjena    u   znaku vage  neko ko je spreman na sve i kada voli do neba i do ludila. No, nemojte ni u kom slucaju   misliti da je ona   neko ko ce   biti spreman   na sve  a da pri tome ne trazi nista  zauzvrat. Vaga je neko ko zna koliko vredi. Ona je neko ko  zna sta  zeli i neko ko pri tome ne  odustaje.

Samo je poenta u tome da   je osoba  koja     deluje mirno, ali ne znaci da je stvarno takva. Volece vas kao sto vas niko nije voleo.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Dace vam svoju dusu, bice spremna na sve kada joj je stalo. Ali, bas kao sto dusu ume da  da  tako zeli i da  je   uzme.

Ona zna sta hoce od zivota i ume da bude  andjeo cuvar onih koje voli. To je vrlo vazno da  kazemo. Iskrena je i neposredna  i jedna od onih        koje ce vam reci  sve sto misli. Ali ako dodje do toga da vas slaze… Ona to nije ucinila zato sto   je zelela da vas povredi.

 

Vec sto je zelela da vas zastiti od  necega sto je lose  i zlo.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2