VAGA: Vaša OSEĆANJA će vam rešiti sve DILEME! VODOLIJA: Očekuje vas TURBULENTNA ljubavna KRIZA!

VAGA

Osobe u ovom znaku zodijaka ukoliko imate određene dileme. I ukoliko ni sami ne znate šta je razlog svega toga. Fokusirajte se na svoj unutrašnji osećaj i na sama osećanja. Jer vaša intuicija će vam sigurno rešiti sva pitanja. I to na onaj pravi način koji će vam pre svega obezbediti potpuni mir.

ŠKORPIJA

Već duže vreme nalazite se u jedno  veoma nestabilnoj ljubavnoj fazi. Ni sami niste sigurni kako i na koji način da postupate. Niti koja je adekvatna odluka koju treba da donesete. Pa shodno tome pokušajte o svemu da razgovarate potpuno otvoreno sa voljenom osobom.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

STRELAC

Pokušajte da budete znatno suptilniji i diskrentniji. Pokušajte voljenoj osobi na pravi način da pokažete razuevanje i toleranciju. Jer ishitrenim postupcima nećete sigurno doći do pravih rezultata.

JARAC

Sada je vreme da u ljubavnom odnosu radite na podizanju strasti i same povezanosti. Jako je bitno da na pravi način vratite hemiju koja vas zbližava.

VODOLIJA

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje velika ljubavna kriza. Očekuje vas jedan veoma turbulentan i dinamičan period. U kojem će biti na testu sama osećanja i namere.

RIBE

Pre svega jako je bitno da naučite da kontrolišete svoje postupke i svoje reakcije. Jako je bitno da se pre svega ne ograničavate.